A sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült!

Susan Sarandon a Feud című sorozat forgatása közben törte el a lábát, de így is mindig vagány és belevaló volt a megjelenése, mintha csak még dögösebb lett volna a lábmerevítővel, ami nemcsak a vörös szőnyeges ruhájához passzolt, de a bomberhez is.

Susan SarandonForrás: Getty Images, Northfoto
71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész díva

Susan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Vanessa Hudgens 2015-ben az ujját törte el. Habár a vörös szőnyegen inkább igyekezett rejtegetni a gipszelt kezét, a fotósok elől semmi nem maradt rejtve. Egyébként nem is volt mit rejtegetni, mindig az aktuális outfithez kötözte át a gipszet is, szóval talpraesetten és dizájnosan megoldotta.

Vanessa HudgensForrás: Getty Images

 

Forrás: Getty Images

Halle Berry vicces körülmények között törte el a lábát, ugyanis lánya után szaladt, aki pedig egy kecskét kergetett. Szóval csak óvatosan a kecskékkel... A színésznőnek a gipszes időszakban nem volt vörös szőnyeges megjelenése, így csak street style szetteket tudunk mutatni róla. Egyébként az a gyanúnk, hogy nem ugrotta volna meg a vörös szőnyegen ezt az akadályt: valószínűleg nem nézett volna ki jól.

Halle BerryForrás: Northfoto

Reese Witherspoonnak a bokája fordult ki, ezért kellett viselnie a bumszli merevítőt 2012 tavaszán. Sajnos őt sem láttuk vörös szőnyeges eseményen, de ami az utcai viseleteket illeti, annyira bájos ruhákba bújt a hatalmas merevítő mellé, hogy csakis imádni lehetett.

Reese WitherspoonForrás: Northfoto

Serena Williams 2011-ben mászkált sínnel a lábán, egy kis teniszezős baleset után. Kétszer is volt vörös szőnyeges megjelenése ezen időszak alatt: talán még a rövidebb ruhában jobban is mutatott a merevítő, mint a hosszú ruhában, ahol csak éppen annyi látszott, hogy ez egyik lábával valami furcsa.

Serena WilliamsForrás: Northfoto

Jessie J 2011-ben esett le a színpadról, és eltörte a lábát. A különc stílusú énekesnőnek annyi menő mankós és gipszes fotója lett ebben az időszakban, hogy alig tudtunk válogatni. Számára ez is egy újabb kiegészítő lett, amit tökéletesen illesztett be a komplett ruhatárába.

Jessie JForrás: Getty Images
A legnagyobb színpadi esések

A legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni.