Rémálommá vált egy fiatal kanadai pár nyaralása a Dominikai Köztársaságban. Hazatérve ugyanis kiderült, szörnyű parazita támadta meg őket.

A fiatal kanadai házaspár Katie és Eddie Dominikán nyaralt, ám hazatértük után furcsa viszkető érzést kezdtek el érezni a lábfejükben. Egy idő után a lábujjaik fel is duzzadtak és kis dudorok jelentek meg rajtuk. Először azt gondolták, valamilyen bogár csíphette meg őket, ám a duzzanat nem múlt, így végül orvoshoz fordultak. Az első két doktor tejesen tanácstalan volt a tünetek láttán, ám a harmadik ráismert a probléma okozójára, hasonlót tapasztalt ugyanis korábban egy Thaiföldön nyaralt turistánál is. Kiderült, egy fertőzésről van szó, amelyet az úgynevezett horogféreg parazita okoz. Mivel a pár mezítláb sétálgatott a homokban, valószínűleg ott tapadt rájuk a talajban élő féreg, ami áthatolt a bőrükön, majd egészen a belekig jutott.

Az orvos felírt egy speciális gyógyszert a számukra, ami megöli a férgeket. A dolog érdekessége, hogy ez nem engedélyezett Kanadában, így az Amerikai Egyesült Államokba kellett utazni érte. A pár sebei azóta szépen lassan gyógyulnak - írja a The Sun.

A pár megdöbbent a diagnózisonForrás: Shutterstock