Nagy nevek hagyták ki a 60. Grammy-díjátadó vörös szőnyeges bevonulását: se Beyoncé, se Rihanna nem vettek részt rajta. Így nem is igazán maradt konkurenciája Lady Gagának, de ezúttal valószínűleg nem is tudták volna beelőzni a stílusikont. Mutatjuk a Grammy idei legjobb outfitjeit, de előre szólunk, idén a rosszul öltözött sztárok voltak fölényben. 

Chrissy Teigen kismamaként is mindig jól választ ruhát a vörös szőnyegre, és ezúttal sem hibázott: csak úgy tündökölt ebben az ezüst Yanina Couture kisestélyiben.

Chrissy TeigenForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Katie Holmes okozott némi izgalmat, ugyanis kissé szokatlannak tetszett rajta elsőre ez a bőrhatású Zac Posen ruha. Ritkán látni ennyire vagány szerelésben a színésznőt, pedig megérné gyakrabban is kísérletezni ezzel a stílussal.

Katie HolmesForrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer

Anna Kendrick meglehetősen laza szerelésben érkezett, de jól állt neki ez a Balmain nadrágkosztüm: ez a szabás most nagyon trendi. A csipkebody és a púder magassarkú csak fokozta a kellemes összhatást.

Anna KendrickForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy
Fehér rózsa
Ahogy a Golden Globe-on a fekete ruhákkal álltak ki a nők a szexuális zaklatás ellen, a Grammy-n a fehér rózsa lett a szolidaritás jelképe.

Lana Del Rey-től valójában hasonlót vártunk, ez sem a legizgalmasabb outfit, de szép volt ez a Gucci ruha az ezüst rátétekkel.

Lana Del ReyForrás: Getty Images for NARAS/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Rita Ora Ralph&Russo ruhája részleteiben nagyon izgalmas volt, például a felsőrész szabása, és az anyag belsejének metál csillogása, de valamiért ez mégsem jött át annyira a vörös szőnyegen.

Rita OraForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

A rapper, Eve szintén az ezüstre szavazott, és vagány is volt ez a nadrágkosztüm.

EveForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

A legjobb jazz album díját beszebelő Cecile Mclorin önazonos üde színfoltja volt a gálának.

Cecile MclorinForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Lady Gagával idén senki sem tudott versenybe szállni. Az olyannyira kedvelt drámaiságot részesítette ezúttal is előnyben az énekesnő, aki tetőtől talpig kiválóan megkomponált outfitben jelent meg: az Armani ruha, a frizura és a smink is összhangban voltak.

Lady GagaForrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Mike Coppola
Lady GagaForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy
Lady GagaForrás: Getty Images for NARAS/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Lady GagaForrás: Getty Images for NARAS/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
Lady GagaForrás: Getty Images for NARAS/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
A Grammy-gála legrosszabbul öltözött sztárjai

MÍg a legjobbak között egyértelműen Lady Gaga vitte a prímet, a legrosszabbul öltözöttek mezejében szorosabb volt a verseny. Nem véletlen, hiszen idén, a 60. Grammy-díjátadón sokkal többen okoztak csalódást, mint gondoltuk volna. Ők következnek!