Jordániába utazott Angelina Jolie gyermekeivel

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
Jordánia gyerekek menekült Szíria Zahara Angelina Jolie Shiloh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie Jordániába utazott, ahol szíriai menekülteket látogatott meg. Vele tartott két örökbefogadott gyermeke, Shiloh és Zahara is.

Angelina Jolie az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különleges megbízottjaként látogatott el egy szíriai menekültek számára létrehozott jordániai menekülttáborba, ahova vele tartott két kislánya, a 13 éves Zahara és a 11 esztendős Shiloh is - írja a DailyMail. A színésznő azt nyilatkozta, hogy gyermekei maguk kérték, hogy vele tarthassanak.

Azzal töltötték az idejüket, hogy kortársaikkal játszottak. Azokkal a gyerekekkel, akiket arra kényszerítettek, hogy elhagyják otthonaikat, a családtagjaikat pedig megölték. Trauma érte őket és betegek. Nekik is ugyanolyan jogaik és reményeik vannak, mint minden más gyermeknek." – mondta Angelina Jolie, aki a szíriai polgárháború politikai megoldását is sürgette.

Angelina Jolie lányaival, Shiloh-val és Zaharával menekült gyermekeket látogatott Forrás: Getty Images/UNHCR/Ivor Prickett/Handout
Nincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nincs-jol-lilu-lebetegedett-es-a-kedve-sem-jo.htmlRossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be. TV + SztárokOrigoKülönös módon lepte meg követőit Tücsi és vőlegénye - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-kulonos-modon-lepte-meg-kovetoit-tucsi-es-ferje-video.htmlÚj játékot indított videóblogjában Tücsi és kedvese. Hasonló ahhoz, amit Ördög Nóra és Nánási Pál is csinált Ázsiában. TV + SztárokOrigoPriscilla Presley is támogatja a budapesti Elvis szobor felállításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-priscilla-presley-tamogatja-a-budapesti-elvis-szobor-felallitasat.htmlPriscilla Presley is támogatja, hogy Budapest szoborral tisztelegjen Elvis emléke előtt. A rock and roll legenda volt felesége, egyetlen gyermekének édesanyja nyáron látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében. TV + Sztárok--Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-hodi-pamela-elsirja-magat-ha-veszekednie-kell-a-kislanyaval.htmlImmár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek. TV + Sztárok--Szomorú hírt közölt Király Linda a közösségi oldalán, gyászol az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-szomoru-hirt-kozolt-kiraly-linda-a-kozossegi-oldalan-gyaszol-az-enekesno.htmlSzomorú hírt közölt Király Linda rajongóival: elvesztette szeretett kutyáját, Pipit. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDamu Roland: hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhenhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-damu-roland-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-halok-ehen.htmlDamu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.