A BEST magazinnak mesélt nyárra tervezett esküvőjükről Liptai Claudia.

"Egy nő a haláláig nő marad. Ha negyven felett is vágyat érez arra, hogy férjhez menjen, akkor nyugodtan tegye meg. Ennek nincs szezonja. Talán csak annyi a különbség, hogy itt többet kell majd dolgozni az esküvői fotókon az utómunkálatok során" - mondta viccesen Clau, aki 2015 júliusában ismerkedett meg Pataki Ádámmal, az esküvőjüket is nyárra tervezik, de ennél pontosabb dátumot nem árultak el. 

"Egy stílusos, nagyon jó bulit ígérhetünk a meghívottaknak. Nem lesz például menyasszonytánc vagy vőfély, de egy ceremóniamester mindenképpen kell, hogy minden zökkenésmentes legyen" - mondta el  Claudia, és hozzátette, vidéken - ott, ahová mindketten kötődnek - kelnek egybe, ugyanis fontos számukra, hogy ne legyenek szem előtt, és nyugodtan ünnepelhessenek. Ádám lányai és Panka koszorúslányok lesznek, a kis Marcell a gyűrűhordó. 

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

 "Amikor tizenkét évvel ezelőtt férjhez mentem nyolc hónapos terhesen, hatalmas pocakkal, egy nyúlós pulóverben mondtam ki az igent. Most azért más lesz. Sokan azt mondják, hogy aki egyszer már volt férjnél, többé nem vehet fel menyasszonyi ruhát, de engem ez nem érdekel. Azért is fehér ruhám lesz!" - jelentette ki.