Bizarr trend hódítja meg Japánt, ugyanis úgy tűnik, egyre nagyobb igény mutatkozik arra a látványra, amikor a nők táskájának vállpántja szétválasztja a hölgyek kebleit. Kávézót is nyitnak, ahol ezt a látványt élvezhetik az urak.

Már megszokhattuk, hogy Japában szinte bármiből lehet trend, legyen az akármilyen bizarr és megbotránkoztató. Nincs ez másként most sem, hiszen a Muci Café tulajdonosai felismerték azt az igényt, miszerint a férfiak imádják, ha egy nőnek a vállon átvetett táskájának pántja kettéválasztja dús kebleit.

Bizarr trend hódítja meg JapántForrás: Twitter/Muchi Cafe

Általában a hölgyek ezt megpróbálják valahogyan kiküszöbölni, itt azonban direkt olyan pincérnőket keresnek, akik „megfelelőek" arra, hogy ez a táska viselési mód kedvezzen a férfitekinteteknek – írja a Dailystar.

Direkt olyan pincérnőket keresnek, akik „megfelelőek" lesznek arra, hogy ez a táska viselési mód kedvezzen a férfi tekinteteknekForrás: Twitter/Muchi Cafe

A kávézó március 25-én nyitja meg kapuit, ahol 90 percig lehet majd ücsörögni, és legeltetni a szemeket a dús idomok erdejében.