Japánban nyílik az a kávézó, ahol a táskapánttal kettéválasztott melleket lehet nézni

mell fashion week kávézó Japán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr trend hódítja meg Japánt, ugyanis úgy tűnik, egyre nagyobb igény mutatkozik arra a látványra, amikor a nők táskájának vállpántja szétválasztja a hölgyek kebleit. Kávézót is nyitnak, ahol ezt a látványt élvezhetik az urak.

Már megszokhattuk, hogy Japában szinte bármiből lehet trend, legyen az akármilyen bizarr és megbotránkoztató. Nincs ez másként most sem, hiszen a Muci Café tulajdonosai felismerték azt az igényt, miszerint a férfiak imádják, ha egy nőnek a vállon átvetett táskájának pántja kettéválasztja dús kebleit.

Bizarr trend hódítja meg Japánt Forrás: Twitter/Muchi Cafe

Általában a hölgyek ezt megpróbálják valahogyan kiküszöbölni, itt azonban direkt olyan pincérnőket keresnek, akik „megfelelőek" arra, hogy ez a táska viselési mód kedvezzen a férfitekinteteknek – írja a Dailystar.

Direkt olyan pincérnőket keresnek, akik „megfelelőek" lesznek arra, hogy ez a táska viselési mód kedvezzen a férfi tekinteteknek Forrás: Twitter/Muchi Cafe

A kávézó március 25-én nyitja meg kapuit, ahol 90 percig lehet majd ücsörögni, és legeltetni a szemeket a dús idomok erdejében.

Sztárok, akik összeöltöztek: kinek áll jobban ugyanaz a ruha? http://www.life.hu/trend/20180207-ugyanabban-a-ruhaban-jelentek-meg-a-szinesznok-a-voros-szonyegen.htmlAz elmúlt évből válogattunk össze nagy vörös szőnyeges összeöltözéseket. Szavazzátok meg, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha! Trend--Thaiföldről osztott meg szexi képet Orosz Barbihttp://www.life.hu/trend/20180207-thaifoldrol-osztott-meg-szexi-kepet-orosz-barbi.htmlThaiföldön nyaral Orosz Barbi, a Tűsarok műsorvezetője, aki szexi fürdőruhás képet osztott meg magáról közösségi oldalán. Trend--Megereszkedett melleivel hódít a londoni blogger, Chidrea Eggeruehttp://www.life.hu/trend/20180207-megereszkedett-melleivel-hodit-a-londoni-blogger-chidrea-eggerue.htmlNem hord melltartót, és így boldog: egy londoni blogger bátran vállalja ország-világ előtt lógó melleit. TrendOrigoNagyon rövidre vágatta haját Tóth Gabi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180207-nagyon-rovidre-vagatta-hajat-toth-gabi.htmlTóth Gabi mostanában gyakran változtat stílusán: körülbelül egy évvel ezelőtt alakította át külsejét és zenéinek hangzását is, most pedig újból váltott. Teljesen levágatta hosszú haját. TrendOrigoSzemélyiedzők, figyelnek egymásra és az étkezésre, szebbek mint valahahttp://www.life.hu/trend/20180207-szemelyiedzok-figyelnek-egymasra-es-az-etkezesre-szebbek-mint-valaha.htmlWendy Joseph (29) és Dan Hennessey (30) 10 éve alkotnak egy párt. Évfordulójukra közös képeket posztoltak magukról, amin láthatjuk, a 10 év alatt nemhogy nem öregedtek, de jobban néznek ki, mint valaha. A titkukat is megosztják. Trend--Így nézett ki Molnár Anikó több mint 10 éve: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180207-igy-nezett-ki-molnar-aniko-tobb-mint-10-eve.htmlMolnár Anikó egy régi emléket idézett fel újra: megmutatta, hogyan nézett ki 2004 környékén egy Playboy-fotózáson. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.