Megszületett Laura Haddock és Sam Claflin második gyermeke

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama -
Születés Laura Haddock Éhezők viadala Sam Claflin gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az Éhezők viadalából ismert színész, Sam Claflin második gyermeke. A sztár felesége, Laura Haddock meg is erősítette az örömhírt Instagram-oldalán.

Hatalmas az öröm most Sam Claflinéknál, az Éhezők viadalából ismert színész ugyanis kétszeres apuka lett! A sikerfilmben Finnick Odair karakterét alakító sztárnak megszületett a második gyermeke. Az örömhírt felesége, Laura Haddock is megerősítette Instagram-oldalán.

Throwback to the summer on the Amalfi Coast.. baby bump beginnings. So grateful to have you here with me now little one x

Laura Haddock (@laurajhaddock) által megosztott bejegyzés,

A szintén színész anyuka egy korábbi fotójával közölte az örömhírt rajongóival, míg férje egy rádióműsorban dicsekedett el boldogságukkal. Sam Claflin azt is elárulta, hogy kislány érkezett a családjukba, aki egészségesen látta meg a napvilágot. A pár első gyermeke egy kisfiú volt, aki 2016 januárjában született.

Megszületett Laura Haddock és Sam Claflin második gyermeke Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.