Ha a hétköznapokon nem is bajlódsz különböző frizurákkal, egy-egy fontosabb eseményre, programra, vagy éppen randira érdemes kipróbálni a változatosságot nyújtó kontyokat, copfokat, vagy éppen fonásokat. Ráadásul egészen látványos frizurákat is készíthetsz gyorsan és könnyedén. 

Szívecske a hajban

Ha szereted a hajadat teljes hosszában megmutatni, akkor válaszd ezt a frizurát, ami nem mellesleg randira igencsak stílszerű. Ehhez csak egy-egy nagyobb tincset kell hátratűznöd, amiből ki tudod alakítani a szívecske formát. Többféle módszer is létezik: 

Fonás

A parketta, más néven francia fonással kialakított copf vagy konty is nagyon mutatós, és elkészíteni sem túlságosan bonyolult. Természetesen ennek is többféle verziója van: indíthatod a fonást a homlokodtól, de a tarkódtól is, vagy akár mindkettő felől, hogy aztán összeérjen a két fonás egy copfban vagy kontyban. 

A félhosszú

Ha eddig azt gondoltad, hogy vállig érő hajból semmi izgalmasat nem lehet kihozni, akkor most csodálkozni fogsz. Ebből a videóból három különböző frizurát is elsajátíthatsz, ami félhosszú és hosszú hajból is kivitelezhető.