Sokan döntenek úgy, hogy a Valentin-napot egy hosszú hétvégével ünneplik meg. A hotelek ilyenkor számos romantikus programmal kedveskednek a vendégeik számára, melyek különböző kényeztető szolgáltatást foglalnak magukban. Ám van egy olyan szálloda, mely különbözik az összes eddig ismerttől; a hotelek kényelmét és a luxus hajók élményét ötvözték benne.

A japán úszóhotel a Szeto-beltengeren ringatózik, miközben utasai elképesztő luxusban töltik az idejüket. A hajó formavilága, és anyaghasználata csodálatos összhangban van a környezettel, letisztult és rendkívül természetközeli.

Borsos árat kell fizetnie annak, aki ebben a különleges úszóhotelben szeretne szobát bérelniForrás: guntu.jp
A világ legdrágább lakosztálya - Közel 10 évnyi fizetés egy éjszakáért

Azt gondolod, hogy jártál már luxusszállodában? Ne hidd! Hogy mi a fényűzés, azt most tudhatod meg itt! Buja és őrült élményre invitálunk, melyért csupán 80 000 dollárt kell fizetned éjszakánként. Nézd meg, mit kapsz ezért!

Az 50 és 95 négyzetméter között mozgó, 19 tengerre néző, terasszal rendelkező kabin, összesen 38 vendég számára biztosít kényelmes elhelyezést. A hajóhotel a „földi" szállodákkal azonos felépítéssel rendelkezik: társalgó, koktélbár, kávézó, étterem, wellness részleg, edzőterem. Ezeken felül azonban van még sushi bárja, teaháza és a fedélzeten kialakításra került egy éjszakai csillagmegfigyelésre alkalmas rész is.

Aki el szeretne tölteni itt pár napot, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen közel 1 millió forintba kerül 2 fő részére egy éjszaka – az utak pedig nem egynaposak.

Forrás: guntu.jp