Tóth Andi mélyen dekoltált, rövid ruhában mulatott a Story Gálán: rajongói megőrültek érte

Forrás: Tóth Andi - Andee -
fotó dekoltázs ruha Story Gála Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi nem egy szolid estélyit választott a Story Gálára: az énekesnő mélyen dekoltált, rövid ruhában érkezett. Fotójától megőrültek a rajongói. 

Tóth Andi nem bízta a véletlenre, biztos akart lenni abban, hogy a Story Gálán mindent szempár rászegeződik, így is lett, ami azért nem meglepő, hiszen a megfelelő ruhát választotta a figyelemfelkeltéshez.

Tóth Andi szeret villantani Forrás: Tóth Andi - Andee

A legtöbb résztvevő hölggyel szemben ugyanis nem egy hosszú és elegáns estélyiben jelent meg a gálán, hanem egy koktélruhában, ami sem alulról, sem felülről nem fedte igazán: mély dekoltázsán majd kiestek a mellei, de a fenekét is csak épphogy takarta a ruhája.

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Persze a rajongóinak ez tetszik, Tóth Anditól pedig amúgy sem áll távol a villantás. A kommentelők nem bírtak betelni az énekesnőről a gálán készült fotókkal, elárasztották dicsérő kommentekkel a képeket.

  • Szexi!! Azért vigyázz az ikrekre, nehogy kihulljanak a bölcsőből
  • Rendesen kitetted
  • Hú, azok a mellek Andi! Imádom!
  • Waaooooo, kebled majdnem kint van, de így a jóóóó
  • A cicid mindent visz a gálán
  • Az igen, itt oszt vannak cickók. De szépek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.