Láthatatlan smink a hétköznapokra: így készül!

Forrás: YouTube -
hétköznap szépségápolás smink természetesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, ha beindul a hét, nem sok idő jut önmagunkra. Larion Oscar sminkmester ezúttal olyan trükköt mutat, ami 10 percen belül könnyen elkészíthető, így még a kapkodós, sietős reggelekbe is beilleszthető!

Az arctisztítás, és a hidratálás után keverd össze a bőrtökéletesítő primert az alapozóddal és együtt masszírozd a bőrödbe. Így időt is spórolsz és sokkal természetesebb hatású lesz az alapozásod. Ha egységesen mindenhová feltetted, akkor egy tiszta kerek fejű alapozóecsettel simogasd át az egész arcodat. Így még tökéletesebb lesz az eldolgozása, valamint ezzel a mozdulattal le tudod szedni a felesleget a finom hajlatokból is.

A frissebb tekintet érdekében tegyél háromszög alakban a bőröd színénél egy-két árnyalattal világosabb concealert a szemed alá, majd satírozd össze a kontúrszéleket az alapozóval. Egy kontúrozó színnel és egy krémes highlighttal meg is formázhatod az arcodat. A sötétebb színt satírozd az arccsont alá, majd dolgozd össze kontúrmentesen az alapozóval. A krém highlighterből tegyél a szemhéjadra a szemzughoz egy keveset majd ujjaddal simogasd össze az alapozóval. Friss, üde tekintetet kölcsönöz. Ezután egy transzparens púderrel fixáld le a T-zónát és az álcázott, szem alatti területet, az arcod többi részét pedig hagyd természetes fényében pompázni. Nem csak ragyogóan természetes lesz ezáltal az arcod, hanem üde és fiatalos megjelenésű is.

Láthatatlan smink a hétköznapokra Forrás: YouTube

Fokozd az egészségtől kicsattanó kinézetet: tegyél az arc közepére egy halvány rózsaszínű arcpirosítót finoman, kontúrmentesen. Szemöldöködet egy szemöldökspirállal fésüld át, hogy élénkebb és rendezettebb kinézetű legyen. A tiszta tekintet érdekében szempilláidat egy természetes hatású, barna szempillaspirállal fesd ki. Végül az ajkadra tegyél egy kevés, ápoló hatóanyagokban gazdag ajakápolót, masszírozd össze, majd ujjaddal tegyél ajkaid közepébe az ajkad színével megegyező, rózsás árnyalatú ajakrúzst. Ragyogj természetesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.