Ördög Nóra sokat küzdött azért, hogy anya lehessen, sok kudarc után lett pozitív az első terhességi teszt.  Ma már két gyönyörű gyermek édesanyja, és elárulta, lesz-e harmadik csemete.

Ördög Nóra és családjának kalandjait mindannyian nyomon követhetjük, így jobban megismerhettük a műsorvezetőt, a férjét és a gyermekeiket is. Rengetegen szeretik a vidám és harmónikus családot, több mint 80 ezer feliratkozó követi az utazásaikról készített videókat, melyben természetesen a gyerekek is szerepelnek. Nóri a Lokálnakelárulta, soha nem is akarták rejtegetni őket. 

Ördög Nóra elárulta, lesz-e harmadik babaFotó: Csudai Sándor - Origo

"Szerintem naiv dolog azt gondolni, hogy azzal védem meg a gyerekeket, hogy rejtegetem őket, úgyis mindenki tudja, hogy kiknek a gyerekei. Mi inkább azt az utat választottuk, hogy megpróbáljuk felkészíteni őket ennek a kezelésére. Igyekszünk minden helyzetet, minden akadályt a lehető legtermészetesebben venni. Ettől függetlenül soha nem erőltetném, hogy Mici vagy Venci szerepeljen a vlogban. Venci olykor most is megkér, hogy „anya, most ne fényképezz", amit tiszteletben tartok" - árulta el a műsorvezető, akinek két gyermekkel és egy férjjel tökéletes az élete most, de vajon bővülhet még a család? "Egyelőre nem tervezünk harmadik babát, bár a közhely szerint soha ne mondd, hogy soha. Mici nehezen jött és sokat küzdöttünk, hogy Palkóval gyermekünk lehessen. Tudom, hogy mit éltünk át, félnék még egyszer belevágni és nagyon nehezen viselném a kudarcot. Most minden kerek, nagyon jól alakult az életünk, hiszen ilyen kis korkülönbséggel két egészséges gyerekünk van, ráadásul lány és fiú, nem akarnám kisérteni a sorsot. Néha ezzel a kis családdal is komoly fejtörést okoz a feladatok összeegyeztetése, felelősséggel nem vállalnék még egy babát" - mondta Nóri.