Nem kell feltétlen hétről hétre a horoszkópodat bújnod ahhoz, hogy érdekeljen, vajon a csillagjegyed szerint mi lenne az álomotthonod. Ha bármilyen házat, lakást megvehetnél, Te milyet választanál? Nézd meg, hogy a jegy, amelyben születtél, milyet ajánl a számodra.

Lakberendezési tippek a csillagjegyek szerint
A horoszkóp sok ember számára meghatározó, ám csak kevesen gondolják, hogy a csillajegyük - mely rengeteg esetben helyesen vázolja fel az alaptermészetüket, személyiségüket -, a lakberendezésben is segítséget nyújthat.

Vízöntő 

Azok, akik az Vízöntő jegy szülöttei, határozott elképzelésekkel rendelkeznek, és türelmetlenek az idő múlásával szemben. Szeretik az új és praktikus dolgokat, de nem kedvelik, ha folyamatosan meg kell újítaniuk házukat. Ez az elegáns otthon, maga az időtálló modernizmus, mely nem csupán biometrikus biztonsági rendszerrel rendelkezik, de a smart otthonokra jellemző „okosságokkal" is bír.

Forrás: Pacific Union International

Halak 

A halak jegyében születettek mind művészi, intuitív, és álmodozó természetűek. Melyik ház illene hát hozzájuk legjobban, mint egy mediterrán kúria, melyben csodaszép és lenyűgöző régiségek épp úgy helyet kaphatnak, mint a modern művészet darabjai. A romantikus vonalra a víz közelsége, a naplemente bámulatos fényei is rásegítenek.

Forrás: Terranea

Kos 

A Kosok aktív, energikus személyiségek, és igénylik a társaságot, de nem az otthonukban, A házukban a nyugalmat, a feltöltődést keresik. Számukra egy, a várostól élhető közelségben lévő hegyvidéki ház a legalkalmasabb, mely a letisztult skandináv építészeti és lakberendezési stílust képviseli.

Forrás: Pacific Union International

Bika 

A Bikák nem rajonganak a régi dolgokért, nem vágynak festői helyekre. Szeretik az új lehetőségeket, a kor adta luxust, a praktikumot. Ugyanakkor szükségük van az otthon melegségére is, így ők előszeretettel választanak egy nagy lakást, ami jó környéken lévő lakóépületben található.

Forrás: The CitiZen

Ikrek 

Az Ikrek jegyben született emberek higgadtak és gyorsak, de kettős jellegűk miatt, a rugalmasan kihasználható otthonok hívei. Egyszer bekuckóznának a kandalló elé, máskor vendégsereget hívnának egy fergeteges kerti partira. Egy tágas ház, mely könnyen átalakítható meghitt otthonból, szuper bulihelyszínné, tökéletes megoldás a számukra.

Forrás: Pacific Union International

Rák 

A Rákok otthona egyszerre tükrözi gondoskodó és biztonságteremtő jellemüket. A berendezése nyugalmat és mértékletességet tükröz, ugyanakkor gazdag érzelmi élete is megjelenik benne. Számukra egy tágas és világos penthouse jellegű lakás remek választás. Rácáfolnak arra, hogy csak az „arany ifjak" és a bulik tereként értelmezhető egy ilyen luxus ingatlan, mivel ők képesek megragadni a kényelmes családcentrikus oldalát is.

Forrás: The Harrison

Oroszlán 

Az Oroszlánoknak nem létezik túl nagy, túl drága, túl impozáns ház. A személyiségükben rejlő drámaiság egész biztos, hogy az otthonukban is visszaköszön. Egy fényűző birtok, úszómedencével, régi korokat idéző külsővel és modern felszereltséggel pont nekik való.

Forrás: Pacific Union International

Szűz 

A Szűz igen rendszerető jegy, így, akik ebben a csillagjegyben születtek, imádják a letisztult és kényelmes tereket, melyek elég tágasak ahhoz, hogy a rend érvényesülhessen. Ezentúl azonban a természet közelsége is fontos számukra, épp ezért, ha módjukban áll, nagy kerttel bíró házat választanak maguknak.

Forrás: Pacific Union International

Mérleg 

A Mérlegek élete az egyensúlyról szól, így imádják a szimmetrikus épületeket. Ez azonban még nem vezetné őket egyenest egy kis kastélyba. Bizony, nem szabad megfeledkezni remek ízlésükről és a szépség iránti vonzalmukról. Így már érthetőbb a számukra tökéletes otthon kiléte.

Forrás: Pacific Union International

Skorpió 

A Skorpiók nem szívesen hívnak meg másokat a házukba. Ők csupán egy kényelmes, csendes otthonra vágynak, ahol megtalálhatják a békét. Egy kétszintes családi ház, némi kerttel és természetesen az avatatlan szemeknek nem engedő kerítéssel a tökéletes választás.

Forrás: Aura

Nyilas 

Az utazás szerelmeseinek, a Nyilasoknak szükségük van egy bázisra, ahová minden alkalommal visszatérhetnek. Ez a biztos pont legyen egy modern, ám mégsem hivalkodó ház, mely közel van a természethez, és rendelkezik megfelelő személyes térrel.

Forrás: Victory Branch

Bak 

A Bakok fegyelmezettek, és keményen dolgoznak, de otthon szeretnek lazítani. Egy ilyen gondosan megtervezett és átgondolt ház a Bakok praktikus énjét dicséri, melyben az összes családtag megtalálhatja kedvenc helyiségét.

Forrás: Summit Greek