Pintér Tibor megmutatta kisfiát: Máté 12 éves és kiköpött apja

kisfiú közös fotó Jimmy-musical Pintér Tibor mozi Valami Amerika 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor megmutatta fiát a közösségi oldalán: kiderült, hogy a lassan tinédzserré cseperedő Máté tiszta apja.

Pintér Tibor, aki mostanában a Jimmy-musicallel van elfoglalva, ritkán mutatja meg gyermekeit, pedig van mire büszkének lennie: Janka már 19 éves, Máté pedig idén lesz 12. Most mégis kivételt tett és közös fotót osztott meg a fiával az Instagramon. Kiderült, hogy nagyon hasonlítanak egymásra, a hajuk és a szemük színe, sőt még az arcformájuk is szinte teljesen egyforma. Apa és fia moziban voltak, a Valami Amerika 3-at nézték meg együtt.

Egy jó kis vasárnapi mozi után kisfiammal. #pintertibi #pintermate #valamiamerika3

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Nagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--Csonka András és Hódi Pamela megmutatta, milyen a színpadi csókhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-csonka-andras-es-hodi-pamela-megmutatta-milyen-a-szinpadi-csok.htmlCsonka András a kamerák előtt, Hódi Pamelával mutatta meg, milyen is az igazi színpadi csók. TV + Sztárok--Szakított Cheryl Cole és Liam Payne, gyermekük még egyéves sincshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-szakitott-cherly-cole-es-liam-payne-gyermekuk-meg-egyeves-sincs.htmlÚgy tűnik, szakított Cheryl Cole és a nála 10 évvel fiatalabb Liam Payne. A párnak van egy 11 hónapos közös kisfia. TV + Sztárok--Állítólag ma is tartja a kapcsolatot egymással Jennifer Aniston és Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20180218-allitolag-ma-is-tartja-a-kapcsolatot-egymassal-jennifer-aniston-es-brad-pitt-szerelem.htmlÁllítják, Jennifer Aniston és Brad Pitt a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással. Bár egyelőre csak barátok, ismerősök úgy gondolják, semmi nem kizárt, idővel újra egymásra találhatnak. TV + Sztárok--Így él most Noszály Sándor, az egykori Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-igy-el-most-noszaly-sandor-az-egykori-nagy-o.htmlMár nem hajszolja a szerelmet az egykori Nagy Ő című műsor főszereplője, Noszály Sándor, akinek a boldogságot kislánya, Szonja jelenti. TV + Sztárok--Diana halálának pillanatairól mesélt megtörten egykori komornyikja, Paul Burrellhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-diana-halalanak-pillanatairol-meselt-megtorten-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlPaul Burrell egykori komornyik egy ausztrál tévéműsorban elárulta, hogyan élte meg Diana halálát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.