Zámbó Jimmy Jimmy-musical Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor hónapokig dolgozott a Jimmy-musicalen, amely már a bemutatója előtt nagy visszhangott keltett, és ez az első előadás után csak fokozódott. Állítólag Edit asszonynak, Jimmy exfeleségének sem tetszett a darab, de Tenya szerint óriási siker a musical. 

Vegyes érzelmekkel zárult a Jimmy-musical első bemutatója, de a darab már az előkészítő fázisban is nagy visszhangot keltett. Arról beszéltek, hogy Pintér Tibor nem kért engedélyt a dalok szerzőitől a felhasználásra, majd kordonokkal akarták körbevonni a bemutató épületét. Végül nagyobb botrány nélkül zajlott le az első előadás, de nem aratott osztatlan sikert. Sajtóértesülések szerint legalábbis Edit asszony egyáltalán nem rajongott a musicalért.

Pintér Tibor szerint nagy siker a Jimmy-musical Fotó: Polyák Attila - Origo

Örülök, hogy érzelmeket szabadított fel a darab, ez volt az egész művészeti vállalkozás lényege.

Blikknek

Zámbó Krisztián szerint nagyon jó lett a darab

"Szerintem egy apuhoz illő, színvonalas produkció született. Igazi magyar történet ez. Musical-történelmet írtunk, nagyon büszke vagyok magunkra, úgy érzem, hogy már csak a filmnek kell megszületnie. Szórakoztattuk a közönséget, ez volt a lényeg" - árulta el Krisztián.
Demcsák Zsuzsa újabb posztja: visszatért - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-demcsak-zsuzsa-ujabb-posztja-visszatert-foto.htmlDemcsák Zsuzsa, miután az ATV-ből is közös megeggyezéssel távozott, csak ritkán hallat magáról. Ezúttal azonban nagy örömhírről számolt be. TV + Sztárok--Schell Judit kiosztotta Tolvai Renit, aki közösségi oldalán állt bosszút: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-schell-judit-kiosztotta-tolvai-renit-aki-kozossegi-oldalan-allt-bosszut-foto.htmlTolvai Reni A Dal című műsorban nem aratott osztatlan sikert a zsűri körében: Schell Judit több ponton is kritizálta az énekesnőt. TV + SztárokOrigoÁbel Anita elbúcsúzott a TV2-től: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-abel-anita-elbucsuzott-a-tv2-tol-foto.htmlÁbel Anita, ahogy azt a Life.hu is megírta, már korábban elárulta, a Sztárban sztár+1 második szériája után befejezi egy időre képernyős karrierjét és inkább egyéb dolgaira koncentrál.TV + SztárokOrigoKylie Jenner talán rajongóinak akar jelezni a baba nevét illetőenhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-kylie-jenner-talan-rajongoinak-akar-jelezni-a-baba-nevet-illetoen.htmlMindössze kicsiny jelekből olvashatnak a 20 éves valóságshow sztár rajongói, aki nemrégiben adott életet Travis Scottal közös kislányának. TV + SztárokOrigoDonya Fiorentino Gary Oldmannel való házassága árnyoldalairól mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-donya-fiorentino-gary-oldmannel-valo-hazassaga-arnyoldalairol-meselt.htmlDonya Fiorentino, Gary Oldman harmadik felesége azt állítja, hogy férje tönkretette életét. Most először beszélt házasságuk sötét óráiról. TV + Sztárok--Sarah Ferguson yorki hercegné majdnem lemaradt Harry és Meghan esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-sarah-ferguson-yorki-hercegne-majdnem-lemaradt-harry-es-meghan-eskuvojerol.htmlTöbb mint 600 vendégre számíthatnak a királyi esküvők rajongói, azonban azt senki nem várta, hogy a meghívottak közül épp egy igencsak közeli családtag maradhat ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.