Czippán Anett visszatért a képernyőre, nem szégyelli a szülés után rajta maradt plusz 10 kilót

Születés szoptatás súlyfelesleg szülés Czippán Anett fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett nem sokkal a szülés után visszatért a képernyőre, ám az látszik, alakja még nem a régi. A műsorvezető azonban nem bánja, azt mondja, amíg szoptat, nincs fogyókúra.

"Hát igen, otthon csak BálnAnettnek szoktam magam hívni. Természetes, hogy mint bármelyik nő, én sem vagyok maradéktalanul boldog ettől az állapottól, de tulajdonképpen ez a világ legtermészetesebb dolga" - nyilatkozta a Ripostnak Czippán Anett, aki második gyermeke születése után nem sokkal máris visszatért a képernyőre. A műsorvezető, aki a TV2 Ripost című műsorát vezeti majd kéthetente, két ruhamérettel hord most nagyobbat.

Czippán Anett teltebb idomokkal és magabiztos a kamera előtt Forrás: TV2

"Olivér születése után is körülbelül ennyi maradt rajtam, de őt nem tudtam szoptatni, így hamar elkezdhettem fogyókúrázni. Soma azonban anyatejes baba, amíg ő ezt eszi, nincs fogyókúra" - mondta Czippán, aki elárulta: biztosan sokan elítélik majd azért, hogy máris visszament dolgozni, pedig mindössze kéthetente másfél órát tölt a stúdióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.