Pasimustra a Brit Awardsról: Justin Timberlake megmutatta hipszter oldalát

Justin Timberlake Brit Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém női outfitek és a dekoltázsok mellett a férfiak is képviselték magukat a tegnap esti Brit Awardson. Nézzük, ki milyen stílust hozott a zenei díjátadón!
  • Justin Timberlake a hipszter vonalat képviselte, ami egyébként sem áll távol tőle: öltönyéhez barna cipőt és piros sálat választott.
Justin Timberlake Forrás: AFP/Tolga Akmen
  • Jack Whitehall, a brit komikus elegáns bársonyöltönyben jelent meg a gálán.
Jack Whitehall Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
  • Troye Sivanaz ausztrál énekes, YouTuber és színész bőrdzsekis megoldása jól passzolt a stílusához.
Troye Sivan Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/John Phillips
  • Sam Smith jobban nézett ki, mint legutóbb a Grammy-n. Ezúttal is próbált valami különlegesebbet hozni, de rajta leginkább a klasszikus csokornyakkendős megoldást szeretjük.
Sam Smith Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Calvin Harris öltönye távolabbról mintásnak tűnik, valójában a márkanévvel van végigírva az anyag: Christian Dior.
Calvin Harris Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
  • A színész, Luke Evans a klasszikusabb stílust hozta: szürke öltöny fekete hajtókával és nyakkendővel.
Luke Evans Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/John Phillips
Stílusjelentés a Brit Awards vörös szőnyegéről: latex, tüll és retróhttp://www.life.hu/trend/20180222-stilusjelentes-a-brit-awards-voros-szonyegerol.htmlTegnap este adták át a Brit awards zenei díjakat. A tavalyi borzalmas felhozatal után idén kicsit változatosabb volt a felhozatal, de így is bőven akadtak negatív meglepetések. Mutatjuk a legemlékezetesebb megoldásokat! Trend--Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigoA legdurvább dekoltázsok a Brit Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20180222-a-legdurvabb-dekoltazsok-a-brit-awardsrol.htmlTegnap este rendezték meg a Brit Awards zenei díjátadót, ahol a legnagyobb sztárok is képviselték magukat. Tőlük is láttunk izgalmas és sokkoló outfiteket, a kivillanó dekoltázsokat azonban kevésbé ismert kolléganőikre hagyták. Trend--10 inspiráló nő, és a parfüm, amit viseltekhttp://www.life.hu/trend/20180213-hires-nok-es-kedvenc-parfumjeik.htmlMilyen illattal hódította a férfiakat Marilyn Monroe? Mi volt Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Diana kedvenc parfümje? Eláruljuk! Trend--Trendjelentés a BAFTA díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180219-trendjelentes-a-bafta-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Golden Globe-gála után a BAFTA-díjátadó vörös szőnyege is feketébe borult a szolidaritás jegyében. Mutatjuk a brit filmes akadémia díjátadó ünnepségének legemlékezetesebb ruhakölteményeit! Trend--Stílusevolúció a kezdetektől: így lett stílusikon a ma 30 éves Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180219-a-30-eves-rihanna-stilusevolucioja.htmlA barbadosi származású énekesnő ma ünnepli 30. születésnapját. Debütáló albuma 2005 augusztusában jelent meg, azóta pedig minden lépéséről fotók százai készülnek. Valószínűleg mindenki fejében megmaradt egy-egy álomszép, vagy éppen provokatív ruha, amit a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával viselt a sztár, aki az évek alatt igazi stílusikonná nőtte ki magát. Következzenek az elmúlt 13 év legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfitjei! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.