Zizi, bambi, körhinta - hát persze, hogy London és a divathét legőrültebb pillanatai következnek, ahol a kreativitás határtalan szabadsága olykor túlszárnyalta a képzelőerőnket is. Megmutatjuk neked, hogy sminkelsz majd a következő szezonban!

 

Alapozás

Ha leizzadnál miközben olvasod a trendbeszámolót, ne itasd le az arcodat, hisz a legújabb ultrafényes hatást így is elérheted, hogy trendi legyél. A viccet félretéve, a természetes matt és a fényes hatású alapozás meghatározó része az üde arc kialakításának. Az úgymond izzadt hatást a smink elkészülte után egy termálvizes spray-vel könnyedén kialakíthatod, ha az arcodra permetezed közelről.

Forrás: Getty Images

Orcák

Az arcpirosítót ezúttal legtöbbször nélkülözték a sminkmesterek és az arc más részeit hangsúlyozták. Ha mégis használtak arcpírt, akkor legtöbbször a barackos árnyalatot, amit vagy az arc közepére helyeztek, vagy az arccsont alá ívesen a halánték irányába.

Forrás: Getty Images

Szemöldök

A természetes, vastag szemöldök trend tartja magát, de a legújabb őrület, hogy felfelé fésülve hordják.  A londoni divathéten a kissé ijesztő, kivilágosított szemöldök is nagy hangsúlyt kapott, és felbukkant a szemöldök feletti hangsúlyos, színes kiemelés is.

Forrás: Getty Images

Szemek

Szemrevaló újítások pazar tárháza vonult fel a divathéten, ami a szemfestéseket illeti. Nézzük először a fényjátékokat.

  • A tusvonal különböző változatai is jelen voltak. A cicástól, a keleties hatáson át a strasszkővel hangsúlyozott tusvonalig számtalan változatban megcsodálhattuk.
Forrás: Getty Images
  • A színes mélyítővonal-hangsúlyozás is nagyon trendi, láthattuk Palmer Harding és az Osman show-n.
Forrás: Getty Images
  • A szemek természetes ragyogását többféle módon érhetjük el. Krémes, fényes változatban, mint Simone Rocha, aztán itt van a közkedvelt szemzug kiemelés highlighttal, ahogy Mary Katrantzounál is ez dominált, vagy az ezüst szemhéjfestés Delpozonál, az arany szemhéjfestés fekete tusvonallal Temperely Londonnál, és az egyszínű barackos szemfestés, highlighttal kombinálva Togánál.
Forrás: Getty Images
  • Extrém hatásokban is bőven volt részünk. Előkerült például a gyulladt hatású szem, amit egy vörös szemceruzával könnyedén kialakíthatsz. Kontúrozd körbe a szempillák tövét és hangsúlyozd a vízvonaladat.
Forrás: Getty Images
  • Matty Bovan hol bekeretezte, hol keretbe foglalta az arc közepét. 
Forrás: Getty Images
  • A merészen elnagyolt, színes füstös szemfestés és az élénk smokey egyaránt kelendő viselet lesz a következő szezonban. Bátran használj több színt, akár egyszerre, harmonizálva az öltözéked színeivel, így lesz tökéletes kiegészítője a szettednek a sminked.
Forrás: Getty Images

Ajkak

Ajkunk egyre fényesebb és fényesebb lesz a következő szezonban. Egyszerre divatos a natúr, természetes ajakápolóval kiemelt ajak és a vizes hatású, természetes árnyalatú, ultrafényes szájfényhatás. A legvadabb trendi színek a barack,a lila, a matt rozsdabarna, a lakkfényű neon pink, az arany, a borvörös, a mandarin, a narancsos piros, a klasszikus piros, a mély padlizsán, a fekete, és a sötét csokoládébarna.

Forrás: Getty Images