Jakabos Zsuzsa bikinis fotót osztott meg magáról: nagyon szexi

szexi Jakabos Zsuzsanna bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsa férfi rajongói legnagyobb örömére egy bikinis fotót posztolt magáról a közösségi oldalán.

Jakabos Zsuzsa kétségtelenül az egyik legszebb sportolónőnk, akiért egyszerűen megőrülnek a férfiak. Friss fotójával pedig csak még több rajongót szerzett magának, ugyanis csupán egy aprócska bikinit visel rajta. Nem tudni, hogy épp hol jár, de a hófehér homokból arra következtetünk, hogy paradicsomi helyen lazít.

In case you need some ☀️☀️☀️ #tb

〰ZSUZSANNA JAKABOS〰 (@zsuzsubell) által megosztott bejegyzés,

Monica Lewinsky 44 évesen is remekül néz kihttp://www.life.hu/trend/20180307-monica-lewinsky-44-evesen-is-remekul-nez-ki-oscar-party.htmlMonica Lewinsky az Oscar-díjátadót követő partin jelent meg: egy kék estélyiben keltett feltűnést. Trend--Retusálatlan testek és plus size modellek a Sports Illustratedbenhttp://www.life.hu/trend/20180307-retusalatlan-testek-es-plus-size-modellek-a-sports-illustratedben-magazin.htmlA plus size modellek is teret kaptak a Sports Illustrated legutóbbi kampányában, akik büszkén mutatták meg testüket retusálatlanul is. TrendOrigoTavaszi bőrápolási tippekhttp://www.life.hu/trend/20180302-tavaszi-borapolasi-tippek.htmlLassan, de biztosan közeledik a tavasz: hatékony gondoskodással most megújíthatjuk bőrünk szerkezetét. TrendOrigoOscar 2018: magyar divattervezők ruhája is ott volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180306-magyar-tervezok-az-oscar-gala-voros-szonyegen-2018.htmlA 90. Oscar-díjátadón a leghíresebb divattervezők ruháiban gáláztak a színésznők. A szebbnél szebb ruhaköltemények között magyar tervezők darabjait is megtalálhattuk. Mutatjuk őket! TrendOrigoLevágatta a haját Tóth Vera: ilyen az új frizurahttp://www.life.hu/trend/20180306-levagatta-a-hajat-toth-vera-ilyen-az-uj-frizura.htmlTóth Vera Instagram oldalán mutatta meg, milyen jól áll neki a rövid haj. TrendOrigoKeleti Andrea soha többé nem botoxoltathttp://www.life.hu/trend/20180306-keleti-andrea-soha-tobbe-nem-botoxoltat-szepeszeti-kezeles.htmlKeleti Andrea nem tagadja, kipróbált már néhány szépészeti kezelést, ám a botoxot soha többé nem vállalja be. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.