Dancs Annamari új életet kezdett Kerényi Miklós Máté nélkül

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari válás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Dancs Annamari nem akart szakítani, Kerényi Miklós Máté úgy döntött, kilép a házasságukból. A színésznő először összeomlott a történtek miatt, exe pedig arról többször arról beszélt, házassága kudarca ellenére jó apa és Annamarit is támogatja, amiben csak tudja.

"Nem hagytam el a családomat. Mint nőt elhagytam Annamarit, de mint embert és anyát nem. Ahogyan a fiamat sem fogom soha" - nyilatkozta Kiskeró.

A BEST magazin most arról ír, hogy a színésznő nem akarta elindítani a válópert, mert szerinte ez annak a dolga, aki kilépett a házasságból, de most már mindketten szeretnék a lehető leggyorsabban és legbékésebben lezárni a kapcsolatukat. Annamari elmondta, a gyereke adott neki erőt, amikor egyedül maradt, most viszont már sikerült új életet kezdenie.

Átalakították a szereposztást is

A Marica grófnőben például Annamari és Kiskeró partnerek voltak, most azonban a napi szereposztásokat igyekeznek úgy alakítani, hogy Kerényi az új partnerével, Kardffy Aishával, míg Annamari Laki Péterrel álljon színpadra.

Kihívó öltözködése miatt vált meg a BBC Helen Skelton műsorvezetőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kihivo-oltozkodese-miatt-valt-meg-a-bbc-helen-skelton-musorvezetoto.htmlAz Express arról ír, hogy BBC csatorna vezetősége úgy véli, hogy a 34 éves tévés, Helen Skelton öltözködése elvonja a figyelmet a munkájáról, ezért elküldték. TV + SztárokOrigoTóth Vera nagyon vékony a legújabb fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-toth-vera-nagyon-vekony-legujabb-fotoin.htmlTóth Vera nagy fogyásáról nincs aki még ne hallott volna, és mi is többször írtunk már arról, hogy gyomorbypass-műtétjének és az azt követő életmódváltásnak köszönhetően milyen karcsú lett az énekesnő. Vera legújabb fotóihoz nem is fűzünk hozzá semmit. Nézzétek! TV + SztárokOrigoPucérra vetkőzött Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180311-pucerra-vetkozott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAz grafikus-énekesnő egy aktkép mögé bújt. Bár sok nem látszik belőle: vélhetően teljesen meztelen. TV + SztárokOrigoEzt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ezt-uzente-a-leszbikus-szineszno-utoljara-szerelmenek-krencsey-hellanak-viaszbaba.htmlHónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClardhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ferjhez-ment-emily-ratajkowski-sebastian-bear-mcclardhoz-fotok.htmlRatajkowski az Instagram sztoriban számolt be házasságáról.TV + Sztárok--Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.