Árpa Attila szerint nagyon fontos, hogy egy férfinak milyen a megjelenése, hiszen a stílusosság az, ami megkülönbözteti az igazi férfiakat, a kisfiúktól. Azt vallja, hogy a metroszexualitás nagyon rossz irány.

Nem kérdés, hogy Árpa Attila megjelenése mindig kifogástalan, a színész-rendező szerint ez nagyon is fontos egy férfi esetében. A stílus szerinte olyasmi, amin egy igazi férfinak nem kell gondolkodnia: ő például a klasszikus úriember vonalra esküszik, de sajnos egyre kevesebben vannak, akik úgyszintén ezt részesítik előnyben, és többen a metroszexuálisok, amivel Árpa Attila szerint egy nőt sem lehet elcsábítani.

Árpa Attila szerint a klasszikus úriember stílus a legjobbFotó: VIASAT3 / Haas Róbert

„Ha egy férfinek gondolkodnia kell azon, hogy mit vegyen fel, hogy stílusos legyen, az már régen rossz. Én a klasszikus úriember vonalat igyekszem képviselni, de sajnos azt vettem észre, hogy egyre kevesebben vagyunk, kihalóban van az igazi férfiasság. Ma nem látok már mást, csak metroszexuális kisfiúkat, és ez nem jó irány, ezzel nem lehet egy nőt elbűvölni" – árulta el a sztár.