Két és fél éve költözött haza Angliából Krausz Gábor, minden tekintetben mozgalmas éveket tudhat a háta mögött. Sok lány fordult meg mellette, de már kész arra, hogy megállapodjon: családra vágyik.

Krausz Gábort a Séfek séfe című műsorból ismerheti az ország, és bár az elején még bőszen hangoztatta, hogy egyedülálló, ma már azt is tudhatja mindenki, hogy elrabolták a szívét. Tóth Gabival alkotnak egy párt, és úgy tűnik, hogy a sztárszakács megérett egy komoly kapcsolatra. Két és fél éve költözött haza Angliából, és kész arra, hogy megállapodjon.

Krausz Gábor családra vágyikForrás: Instagram/Tóth Gabi

„Ami a lányokat illeti, mozgalmas éveket éltem. De kiéltem magam, elég is volt. Most 36 évesen már vágyom arra, hogy családom, igazi otthonom legyen. (...) Nem mondom, hogy már felnőtt férfi vagyok, csak talán érettebb lettem, máshogyan látom a dolgokat. Korábban nem akartam a csóróságomra, erre az életformára megnősülni, családot alapítani, most kezdem igazán anyagilag és egzisztenciálisan is összeszedni magam" – árulta el a Story Magazinnak a séf, aki úgy érzi, vele könnyen ki lehet jönni. „Azt gondolom magamról, hogy könnyen kezelhető figura vagyok. Végtelenül nyugodt, alkalmazkodó, nincsenek rigolyáim. Velem könnyű lehet együtt élni, remélem Gabi is így gondolja ezt" – mondta Krausz Gábor.