Kizárólag 18 éven felülieknek szerveznek hajóutakat: itt bátran lehet meztelenkedni

hajóút naturizmus topless meztelen felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kizárólag 18 éven felülieknek indít luxushajóutakat egy cég. Itt bátran lehet meztelenkedni, ismerkedni és féktelenül bulizni.

Különleges Karib-tengeri hajóutakat kínál a Temptation Cancun Resort: ezúttal nem a nagycsaládosokat vagy a szerelmes párokat célozzák meg, hanem azokat, akik szeretnek bulizni és a naturizmus hírei. A több mint 2 ezer férőhelyes hajón elkülönített részek állnak azoknak a rendelkezésére, akik meztelenül szeretnének napozni.

Emellett persze számtalan luxusszolgáltatást igénybe vehetnek a vendégek. Hét étterem áll a rendelkezésükre, mehetnek kaszinóba, habpartin bulizhatnak, de ha extrém sportot űznének, akkor akár falat is mászhatnak.

A cég vezetői azt mondják, a felnőttbarát hajón várnak minden kalandvágyó turistát, azokat, akik egy felnőtt játszótéren szeretnék levezetni a feszültséget és az aktív kikapcsolódás hívei - írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.