Kirabolták BB Évi házát: mindent elvittek

"Forrás: Tv2, filmsor.net " -
ház otthon rablás BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan BB Évi egyre jobban van, sajnos a tragédiák nem kerülik el. Míg ő egy otthonban próbálja összeszedni magát, házát teljesen kirabolták, még a csapokat is elvitték.

A Big Brother megnyerése után valóságos pokollá vált Párkányi Évi élete. Sokáig pszichiátriai kezelésre szorult, és habár mostanában egyre jobban van, sajnos még mindig rájár a rúd. A legfrissebb hírek szerint ugyanis kirabolták a házát: mindent elvittek belőle.

BB Évit kirabolták "Forrás: Tv2, filmsor.net "

Nincs egy szék, amire le tudna ülni, de még a csapokat is lelopták.

Blikknek

Megálmodta, hogy lámpákat kell készítenie: interjú Franta Ágivalhttp://www.life.hu/otthon/20180326-interju-franta-agi-lampatervezovel.htmlFranta Ági nyolc éve álmodta meg, hogy lámpákkal kell foglalkoznia. A forma, amit azóta is fejlesztget és szeretget, egy igencsak különleges lámpában öltött testet. A csillaglámpa nemcsak, hogy fényt visz az otthonokba, szimbólumokat is rejt, tervezője számára pedig igazi önismereti út. Ahogy ő mondja: "a lámpán keresztül önmagamat figyelem." OtthonOrigoÁlomotthonok- Egy apró, mégis tágas minimalista lakás, üvegfalú fürdővelhttp://www.life.hu/otthon/20180326-alomotthonok-egy-apro-megis-tagas-minimalista-lakas-uvegfalu-furdoszobaval.htmlEgy apró lakásból is lehet fantasztikus otthont kialakítani. Korábban már több 50 négyzetméter alatti alapterületű otthont is bemutattunk, de hoztunk példát a tágas 19 négyzetméterre is. Most egy nagyobb garzonnak megfelelő lakás kerül terítékre, mely okos megoldásai és modernizmusa miatt keltette fel érdeklődésünket. Otthon--Különleges és kitárulkozó csempék egy litván stúdiótólhttp://www.life.hu/otthon/20180322-kulonleges-es-kitarulkozo-mosdo-vece-csempek-egy-litvan-studiotol.htmlEgy érdekes kísérletként, lehetőségként indult, ma már bárki számára elérhető a „kukkoló” csempe. A világ legszebb fürdőszobáit korábban már bemutattuk, most következzen valami egészen más. A litván Grafika Gyva design és dekorációs stúdió olyan szokatlan csempék gyártásába kezdett, melyek elsőre talán meghökkentőnek, sőt akár zavarónak is tűnhetnek. Az eset, amikor a szomszéd néni kukucskál, miközben te épp a vécén ülsz. OtthonOrigoNem vállal babát albérletben Molnár Andreahttp://www.life.hu/otthon/20180324-nem-vallal-babat-alberletben-molnar-andrea-tancosno-a-szombat-esti-laz-sztarja.htmlElőbb a lakáshelyzetüket oldják meg, aztán jöhet a baba. OtthonOrigoBereczki Zoltán új lakásába már leendő barátnőjének is van helyhttp://www.life.hu/otthon/20180322-bereczki-zoltan-uj-lakasaba-mar-leendo-baratnojenek-is-van-hely.htmlMég nincs teljesen kész Bereczki Zoltán lakása, de már alig várja, hogy beköltözzön. Itt már nem csak neki, és lányának lesz helye, hanem a leendő barátnőjének is! Otthon--Álomotthonok – Egy végtelen panorámás, modern üvegpalota: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180321-alomotthonok-egy-vegtelen-panoramas-modern-luxus-uvegpalota-miami.htmlEzt a lenyűgöző és hatalmas házat a La Gorce-szigeten találjuk. A Biscayne-öbölre nyíló kilátás, egészen Miami belvárosáig azonban semmi ahhoz a mérhetetlen luxushoz képest, amivel ez az álomotthon kecsegtet. Tarts velünk, és lépj be! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.