Kulcsár Edina megmutatta követőinek épülő otthonát: fotó

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
építkezés ház fotó otthon Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina már most nagyon büszke épülő otthonára, bár még nagyon sok van hátra. Megmutatta, hol tartanak.

Kulcsár Edina életében ebben az évben nagyon sok változás jön, hiszen szeptemberre várják első közös gyermeküket, ráadásul az otthonuk is most épül. A modell már most nagyon büszke készülő házukra, bár még nagyon az elején tartanak az építkezésnek. Azért már most megmutatta követőinek, hogyan állnak.

Kulcsár Edina és Csuti megmutatták épülő házukat Fotó: Csudai Sándor - Origo

„El sem hiszem! Épül a házunk! Nagyon-nagyon boldog vagyok, mert pont olyan lesz, amilyennek megálmodtam. Elég vizuális típus vagyok, így én már látom a kész házat magam előtt" – írta a fotóhoz Kulcsár Edina.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Filléres és gyors lakásfelújítási tippek – A csodálatos öntapadós tapétahttp://www.life.hu/otthon/20180404-filleres-es-gyors-lakasfelujitasi-tippek-ontapados-tapeta.htmlMíg régen alig pár fajtát lehetett csupán kapni, és azok mintája is elcsépelt, unalmas és kimondottan „gagyi” volt, ma már közel végtelen anyagú és mintájú öntapadós tapéta közül választhatsz. OtthonOrigoGáspár Bea betekintést engedett otthonába: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180405-gaspar-bea-betekintest-engedett-otthonaba-fotok.htmlBepillantást engedett családja otthonába Gáspár Bea: a Konyhafőnök zsűritagja a pompás nappaliból posztolt fotót. OtthonOrigoElkészült a babaszoba Weisz Fanniéknálhttp://www.life.hu/otthon/20180405-elkeszult-a-babaszoba-weisz-fannieknal-csaladalapitas.htmlWeisz Fanni és vőlegénye már alig várják, hogy szülővé váljanak. Úgy tervezik, az esküvő után bele is vágnak a babaprojektbe. Otthon--Csodáld meg a 2018-as burkolattrendet a konyhábanhttp://www.life.hu/otthon/20180403-ilyen-a-2018-as-burkolat-trend-a-konyhaban.htmlIdén szeretnéd átalakítani, újra megálmodni a konyhádat? Nos, a legjobb helyen jársz ahhoz, hogy megtudd, melyek lesznek 2018 legtrendibb konyhaburkolatai. OtthonOrigoKerttervezési útmutató – Használd a kreatív cementethttp://www.life.hu/otthon/20180331-kerttervezesi-utmutato-hasznald-a-kreativ-cementet-a-kertben.htmlA cement remekül használható a hétköznapi emberek számára is: nem kell keverőgépet bérelned, se speciális felszerelést venned ahhoz, hogy ezzel a szuper anyaggal dolgozz. Ma a kerttervezéssel fogunk foglakozni, hiszen egyre jobb lesz az idő, hamarosan indul a kertszezon. OtthonOrigoHat légtisztító szobanövény, ami besegít a tavaszi nagytakarításbanhttp://www.life.hu/otthon/20180403-hat-legtisztito-szobanoveny-ami-besegit-a-tavaszi-nagytakaritasban.htmlA növények fontos szerepet játszanak a földi ökoszisztéma fenntartásában, mivel oxigént állítanak elő, emellett pedig a látványuk is felemelő, egyes tanulmányok szerint a lelki egészség szempontjából is kifejezetten fontosak. Nem csoda, hogy a lakásunkban is szeretjük körbevenni magunkat velük. Ezúttal hat olyan növényt mutatunk, amit nagyon is érdemes otthonunkban tartani, hiszen még a tavaszi nagytakarításban is besegíhetnek. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.