Zalatnay Sarolta örökbefogadás méhen kívüli terhesség vallomás beültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta élete úgy alakult, hogy nem lett saját gyermeke, ezért orvosai javaslatára egy kislányt fogadott örökbe. Most élete egyik legnehezebb időszakáról vallott.

Zalatnay Sarolta élete egyik legfájóbb időszakáról vallott Joshi Bharatnak. Az énekesnő elárulta, fiatalkorában lehetett volna saját gyermeke, ám akkor még a karrierjére koncentrált. Amikor pedig úgy érezte, eljött az ideje a gyermekvállalásnak, akkor már nem adatott meg neki a kisbaba.

Egész fiatalkoromban lehetett volna gyerekem. De én akkor ezt elhárítottam, mert hogy most énekelek, jön az új lemez... Rengeteg kifogást találtam. Aztán 33-34 éves koromban az volt, hogy hát, mégis... attól, hogy énekelek, még lehet gyerekem. De azt hiszem, akkor már a Jóisten úgy gondolhatta, hogy mivel te kiszúrtál velem, mert én akartam tőled valamit, te most visszakapod... Ezt követően súlyosan megbetegedtem, méhnyakrákom lett, 12 beültetésen estem át, 12-szer próbálkoztam, hogy legyen baba. Ekkor mondta azt az orvos, hogy nem kellene tovább. Én akkor annyira magamba zuhantam... Hogy én elrontottam, mert nem akartam..." – árulta el Zalatnay Sarolta a műsorban, aki hozzátette, még a rákja előtt volt egy méhen kívüli terhessége is.

Kiss Ramóna készül az anyaságrahttp://www.life.hu/csalad/20180409-kiss-ramona-keszul-az-anyasagra.htmlKiss Ramóna elárulta: legnagyobb álma az, hogy végre anya legyen.CsaládOrigoBárdosi Sanyi harmadik kisbabát is szeretne: így akarja rávenni feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20180408-bardosi-sanyi-harmadik-kisbabat-is-szeretne-igy-akarja-ravenni-feleseget.htmlBárdosi Sanyi imádja az apaságot és nem akar megállni két gyereknél. Bár felesége egyelőre még nem adta be a derekát, a sportoló már tudja, hogyan vegye rá feleségét.Család--Gyermeked kiegyensúlyozott felnőttkorához csupán négy dolog kellhttp://www.life.hu/csalad/20180405-gyermeked-kiegyensulyozott-felnottkorahoz-csupan-4-dolog-kell.htmlA gyermeknevelés több mint tisztességgel ellátni a szülői feladatokat. Fontos, hogy olyan gyermekkort biztosítsunk, mely megfelelő alapot szolgáltat a kiegyensúlyozott és magabiztos felnőttkorhoz. A hitelesség, nyíltság és az együtt eltöltött minőségi idő az elsők közt szerepel, de nézzük meg pontokba szedve, hogy mik is alapvető dolgok, melyeket gyermekedért meg kell tenned. Ezeket nem mi, hanem szülőtársaitok állították össze. CsaládOrigoBikiniben mutatta meg pocakját Kulcsár Edina: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180408-bikiniben-mutatta-meg-pocakjat-kulcsar-edina-video.htmlCuki videót töltött fel közösségi oldalára a várandós Kulcsár Edina, aki ezúttal bikiniben mutatta meg pocakját. Család--Lányához, Evelinhez költözött Gáspár Beahttp://www.life.hu/csalad/20180408-lanyahoz-evelinhez-koltozott-gaspar-bea.htmlGáspár Bea a Konyhafőnök forgatása miatt két hónapra otthagyta Salgótarjánt és felköltözött Budapestre, lányához, Evelinhez. Család--Babát vár Kate Hudsonhttp://www.life.hu/csalad/20180407-babat-var-kate-hudson-az-instagramon-osztotta-meg-az-oromhirt.htmlA színésznő a közösségi médiában osztotta meg örömét, és azt is elárulta, milyen nemű babája születik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.