Zalatnay Sarolta élete úgy alakult, hogy nem lett saját gyermeke, ezért orvosai javaslatára egy kislányt fogadott örökbe. Most élete egyik legnehezebb időszakáról vallott.

Zalatnay Sarolta élete egyik legfájóbb időszakáról vallott Joshi Bharatnak. Az énekesnő elárulta, fiatalkorában lehetett volna saját gyermeke, ám akkor még a karrierjére koncentrált. Amikor pedig úgy érezte, eljött az ideje a gyermekvállalásnak, akkor már nem adatott meg neki a kisbaba.

Egész fiatalkoromban lehetett volna gyerekem. De én akkor ezt elhárítottam, mert hogy most énekelek, jön az új lemez... Rengeteg kifogást találtam. Aztán 33-34 éves koromban az volt, hogy hát, mégis... attól, hogy énekelek, még lehet gyerekem. De azt hiszem, akkor már a Jóisten úgy gondolhatta, hogy mivel te kiszúrtál velem, mert én akartam tőled valamit, te most visszakapod... Ezt követően súlyosan megbetegedtem, méhnyakrákom lett, 12 beültetésen estem át, 12-szer próbálkoztam, hogy legyen baba. Ekkor mondta azt az orvos, hogy nem kellene tovább. Én akkor annyira magamba zuhantam... Hogy én elrontottam, mert nem akartam..." – árulta el Zalatnay Sarolta a műsorban, aki hozzátette, még a rákja előtt volt egy méhen kívüli terhessége is.