Nyilatkozott a hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja: így telnek a napjaik

árva hármas ikrek Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hajdúszoboszlói hármasikrek szépen gyarapodnak, édesapjuk és a nagyszülők pedig mindent megtesznek azért, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt. Így telnek a kicsik mindennapjai. 

A hajdúszoboszlói hármasikrek történetét az egész ország ismeri: édesanyjuk nem sokkal születésük után hunyt el, így minden feladat az apára hárult, aki kamionsofőrként dolgozott, de természetesen fel kellett adnia a munkáját, hogy gondoskodni tudjon a kicsikről. A nagyszülők rengeteget segítenek, felosztják egymás között a tennivalókat.

A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja nyilatkozott "Forrás: Facebook/Tamás Fábián "

Egyre jobban élvezem az esti fürdetést, belejövök az „anyaszerepbe", de még kell a segítség.

Story Magazinnak

Az özvegy hozzátette, nagyon köszöni a rengeteg támogatást, de egyelőre még nem költött a pénzből. Azt is elárulta, hogy erőt ad neki, felesége látja őket fentről. „Tartom magam, de nagyon nehéz. Ugyanakkor tudom, hogy ő ezt várná tőlem" – mondta még az apa.

A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja keresi a felelőst felesége haláláért


Hármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.