A hajdúszoboszlói hármasikrek szépen gyarapodnak, édesapjuk és a nagyszülők pedig mindent megtesznek azért, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt. Így telnek a kicsik mindennapjai. 

A hajdúszoboszlói hármasikrek történetét az egész ország ismeri: édesanyjuk nem sokkal születésük után hunyt el, így minden feladat az apára hárult, aki kamionsofőrként dolgozott, de természetesen fel kellett adnia a munkáját, hogy gondoskodni tudjon a kicsikről. A nagyszülők rengeteget segítenek, felosztják egymás között a tennivalókat.

A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja nyilatkozott"Forrás: Facebook/Tamás Fábián "

„Már mindannyian profin pelenkázunk és etetünk, de három baba három műszakot és folyamatos készenlétet jelent. Egyre jobban élvezem az esti fürdetést, belejövök az „anyaszerepbe", de még kell a segítség. A babák szépen gyarapszanak, megkapták az első oltásokat. Ahogy Lénát vagy Mirát nézem, egyre többet látom rajtuk Lettim mosolyát. Ez is erőt ad ahhoz, hogy a tragédia ellenére képes legyek tovább élni azt az életet, aminek már ők adnak értelmet" – mondta az apa, Fábián Tamás a Story Magazinnak.

Az özvegy hozzátette, nagyon köszöni a rengeteg támogatást, de egyelőre még nem költött a pénzből. Azt is elárulta, hogy erőt ad neki, felesége látja őket fentről. „Tartom magam, de nagyon nehéz. Ugyanakkor tudom, hogy ő ezt várná tőlem" – mondta még az apa.

A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja keresi a felelőst felesége haláláért


Hármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!