Három kisgyermekkel nem egyszerű az élet, napnyugta után is folytatódnak a feladatok. Erről készített videót egy anyuka, aki három gyerkőccel küzdi végig a mozgalmas éjszakákat.

Forgolódás, az ágyban felbukkanó gyermekek, igazgatás és minimális alvás: így lehet jellemezni egy háromgyermekes anyuka éjszakáját. A közösségi oldalakon Fitmomma néven népszerűvé vált szülő, vagyis Melanie Darnell egy timelapse videóval mutatta be, hogy napnyugta után milyen nehézségek várnak egy anyára, akinek három gyermeke van. Az erről közzétett felvételt már 12 millióan látták.

Nem sok pihenés fér bele egy háromgyermekes anyuka éjszakájábaForrás: Facebook/Fitmomma

„A szülőnek két fontos célja van egy éjszaka: ki kell pihennie magát, és ki kell elégítenie a gyermekei táplálkozási és érzelmi igényeit" – írta a videóhoz az anyuka, aki beismerte, ezt a két dolgot elég nehéz egyensúlyban tartani. Lefekvés után ugyanis a gyerekek felbukkannak az ágyánál, ott szenderülnek újra álomba, ami a legkevésbé sem pihentető egy anyának. Folyamatos forgolódással, rugdosással kell ugyanis számolni, a legkisebbhez pedig fel is kell kelni az éjszaka folyamán. „Ezek a napok intenzívek, de hamar elmúlnak. Nemsokára már te és a babád is sokkal nyugodtabban fogtok aludni" – írta még az anya a felvételhez.