Visszatér a szilikonpánt, ami az egyik legvisszataszítóbb divat volt

fashion week szilikon szilikonpánt fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tud olyan dolgot mondani, amit egyszercsak felkapott a divat, de néhány évvel később rájöttünk, hogy borzalmasan festettünk benne. Biztos az is, hogy néhányan a szilikonpántot emlegetnék. De nem, sajnos nem szabaultunk meg tőle végleh, az egyik márka visszahozta a fürdőruhadivatba. 

Lássuk csak mi jut eszünkbe a melltartók szilikon pántjairól! Biztos, hogy a termék céljával ellentétben, soha nem maradt láthatlan, egy idő után elszíneződött, sőt még olyan darabokat is lehetett kapni, amelyeken minta is volt, így pedig már teljesen értelmét veszítette az egész.

Szerencsére a szilikonpánt őrület nem tartott túl sokáig, most azonban - mint azt írta a Dailymail - a Missguided márka visszahozza a divatba. Legalábbis megpróbálja. Azonban nem melltartóra, hanem egy fekete bikinire varázsolták rá a pántokat.

Így fest a szilikonpántos bikini Forrás: ASOS

Hátulról pedig ilyen Forrás: ASOS

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.