Amerika leghíresebb fesztiválja, ahol mellesleg a négyzetméterre eső celebszám az egeket veri, évről évre újabb trendekkel szembesít bennünket. Hol van már a hippis fesztiváltrend... Idén a fehérneműk, a mellvillantások, a funkciótól megfosztott nadrágok és szoknyák, illetve az overálok hódítanak, legalábbis férfifronton. Mutatjuk!

  • Áttetsző nadrágok

A funkcionalitást abszolút mellőzi ez a trend, cserébe néha jól néz ki. A fehér darabot viszont senkinek sem ajánljuk. 

Áttetsző nadrágokForrás: Getty Images
  • Fehérneműk

A bralette fazonú melltartó igazi fesztiválkellék lett. Bevállalósak akár egy magasderekú bugyival és magasszárú csizmával is viselhetik, a szégyenlősebbek legalább alulra vegyenek rendes ruhadarabot, plusz egy kabátkát is feldobhatnak.

FehérneműkForrás: Getty Images

Ha csipke helyett inkább márkanevet villantanál, akkor ezt a megoldást javasoljuk: kigombolt nadrággal még a bugyit is közszemlére teheted. A női fehérnemű egy másik extrém megjelenése, ha férfiakon látjuk azt. Tudjuk, hogy a fesztviálok a teljes szabadságról szólnak, így a fehérneműs, combfixes, veszkócsizmás pasik sem hiányoztak a buliból. 

FehérneműkForrás: Getty Images
  • Cicivillantás

A bimbótapaszok még mindig nem mentek ki a divatból, de a cicivillantás másik formáját is érdemes megemlíteni, amihez mindössze egy három mérettel kisebb bandeau-ra, crop topra vagy fürdőruhafelsőre van szükség.

CicivillantásForrás: Getty Images
  • Gyöngyök, kristályok

A különböző gyöngyökből fűzött felsők is helyet kaptak a fesztiválon.

Gyöngyök, kristályokForrás: Getty Images

Nemcsak ruhaként, homlokra ragasztva is menő volt a gyöngy, és testre applikálva is működött. 

Gyöngyök, kristályokForrás: Getty Images
  • Villantós szoknyák 

A nadrágokhoz hasonlóan viselték idén a szoknyákat is: funkció híján megmaradt látványos elemnek.

Villantós szoknyákForrás: Getty Images
  • Összeöltözések

Ha valamelyik fesztiválon összeöltöznétek a párotokkal, akkor mindenképpen találjatok ki valami témát: most a jelmezek a menők.

ÖsszeöltözésekForrás: Getty Images
  • Pasztell pasik

A pasztell őrület a pasikat is utolérte. Áttetsző anyagokkal, vagy magasderekú trapéznacival kombinálva meglehetősen sokkoló lehet a végeredmény.

Pasztell pasikForrás: Getty Images
  • Overálok

A nőkön idén már nem nagyon láttunk overált, pedig nem is olyan régen ez is fontos része volt a fesztiváltrendeknek: idén a pasik szerették jobban ez a ruhadarabot. 

OverálokForrás: Getty Images