A Nagy Duett egy remek műsor: szórakoztató, vicces, kellemes kis vasárnap esti elfoglaltság. És mint ilyet, sok ember nézi, a sok-sok embernek pedig sok minden szemet is szúr...

A Tv2 szórakoztató műsorának ezúttal Liptai Claudia a műsorvezetője, így elkerülhetetlen, hogy minden szempár rászegeződjön. A mindig csinos Claudia ezúttal is remekül festett - ám ez nagy valószínűséggel azért van, mert rajta minden jól áll. Talán ha egyszer egy szakad zsákot adnának rá, azt is olyan méltósággal viselné, hogy előbb-utóbb mindenki kedvet kapna hozzá és divatot teremtene vele. Talán így lesz ez a legutóbbi szerelésével is, ami - valljuk be - érdekes választás volt. 

Még maga Claudia is megjegyezte, hogy úgy fest benne, mint egy dupla puncs fagyi, de talán egy mesebeli helyes kis malackához jobban hasonlított. Nem is hagyták szó nélkül a kommentelők, volt, aki kikérte magának ezt a ruhát, és volt persze olyan is, aki azon nyomban Claudia védelmére kelt a Facebookon. 

Liptai Claudia, Nagy DuettForrás: Facebook

"Ez a cuccot csak egy estén kellett néznünk. Sajnos a zsűrivel más a helyzet, őket még hetekig muszáj elviselnünk. Kinek az ötlete volt a nehézkesen fogalmazó Pápai Jocit beszuszakolni a műsorba? Majkára tippelek. Az idétlenül rihegő-röhögő, fárasztó Nagy Adrinál tippem sincs."

"A súlya miatt nem igazán kellene fikázni Claudiát! Szült két gyereket és nem lesz tini már. Amikor sovány volt azért volt az mert pocsék volt a magánélete most meg boldog és nem sovány ENNYI! Ezért fölösleges írogatni! Az biztos hogy a fekete előnyösebb mert slankít,de ha őt nem zavarja a súlya akkor ti se foglalkozzatok vele! Viszont az arca tényleg nagy lett kicsit vissza kellene fogni belőle,mert így a celeb karrierje könnyen véget érhet! De akkor sincs gond mert marad a cukrászda és a gyerekek! Keresni meg már a nézők jóvoltából szerintem annyit keresett hogy anyagi gondjai soha nem lesznek! Az tuti hogy én ma már nem nézem a Nagy Duettet a múlt hete több ezer ember megsértése miatt és már többet nem is nézem!"

"Nem értem mit keresnek itt azok az emberek akik csak a hibát keresik Klaudiában!?"

"Mint a jól táplált mangalica rózsaszinben."

"Ilyen pocsék ruhában soha nem láttunk drága Klaudia bocs."

"De jó a színe a ruhádnak!"