Csisztu Zsuzsa megmutatta fiait: fotó

fotó fiú család Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa nem gyakran mutatja meg családját, de nagyobbik fia születésnapján kivételt tett: mindkét gyermekéről posztolt, már nagyon nagyok a fiúk!

Csisztu Zsuzsa nagyobbik gyermeke, Krisztián 11 éves lett, ez alkalomból osztott meg néhány fotót a műsorvezető családjáról. Kivételes pillanat ez, hiszen a tévés féltve őrzi a meghitt eseményeket, csak nagy ritkán mutat képeket Zsuzsa, de most mindkét fiát láthattuk közösségi oldalán.

Csisztu Zsuzsa megmutatta fiait Forrás: Facebook/ FEM3 Café

Krisztián és Adrián is rendkívül aranyosak, és hatalmasat nőttek! "Egy születésnap pillanatai! Drága édes nagyfiúnk, 11 éve teszed teljessé az életünket. Egy csoda vagy! Isten éltessen egészségben, boldogságban, szeretetben a mi boldogságunkra nagyon sokáig! Nagyon, de nagyon szeretünk" - írta az egyik születésnapi fotóhoz a tévés.

Nyílt levél egy édesanyához, aki folyamatosan gyermeke privát szférájában taposhttp://www.life.hu/csalad/20180502-nyilt-level-egy-edesanyahoz-aki-gyermeke-privat-szferajaban-tapos.htmlEgy anya számára a gyermeke az első, megvédi bárkivel és bármivel szemben. Sajnos azonban, mint azt az olvasónk levele is alátámasztja, nem minden anya működik így. Vannak azok, akik hazug álarcot vesznek fel mások előtt, belegázolnak gyermekük magánéletébe, majd egyszerűen felteszik a kezüket: ők nem tehetnek semmiről sem. CsaládOrigo33 év van közöttük, mégis boldogok: egy amerikai pár vallott arról, mi a titkukhttp://www.life.hu/csalad/20180503-33-ev-van-kozottuk-megis-boldogok-egy-amerikai-par-vallott-arrol-mi-a-titkuk.htmlJoe és Rahab között összesen 33 év a korkülönbség. Most elárulták, mi a titka annak, hogy ennek ellenére is boldogan élnek együtt. CsaládOrigoBrooklyn Beckham születésnapján lepte meg David Beckhamet: megható videóhttp://www.life.hu/csalad/20180503-brooklyn-beckham-szuletesnapjan-lepte-meg-david-beckhamet-meghato-video.htmlDavid Beckham szerdán ünnepelte születésnapját, ebből az alkalomból pedig New Yorkban élő fia, Brooklyn Beckham is hazautazott, ám erről az édesapa mit sem sejtett. Megható videóban mutatták be a nagy talákozást. Család--Erős Antónia megmutatta ikreit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180503-eros-antonia-megmutatta-ikreit-foto.htmlErős Antónia 8 évvel ezelőtt mutatta meg először ikreit, azóta nem láthattuk Matyit és Szonját, de most ismét kamera elé álltak. Matyi és Szonja nemsokára kilencévesek lesznek, és nem is különbözhetnének egymástól jobban! Család--Kiderült, hogy kisfia vagy kislánya lesz Kollányi Zsuzsinakhttp://www.life.hu/csalad/20180503-kiderult-hogy-kisfia-vagy-kislanya-lesz-kollanyi-zsuzsinak.htmlAz énekesnő ősz végén hozza világra első gyermekét, és már azt is tudja, hogy kisfia vagy kislánya lesz. Zsuzsi elárulta, hogyan tervezik a szülést, és azt is, lesz-e esküvő. CsaládFotó: Mudra László - OrigoMadeleine McCann szülei a kislány eltűnésének 11. évfordulójára emlékeztek a Facebookonhttp://www.life.hu/csalad/20180503-madeleine-mccann-szulei-a-kislany-eltunesenek-11-evfordulojara-emlekeztek.htmlMadeleine McCann szülei szívszorító üzenetet tettek közzé a kislányuk eltűnésének 11. évfordulóján. A szülők leszögezték, a keresés folytatódik, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a gyermeküket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.