Smink nélkül szelfizett Jessica Simpson: fotó

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP -
fotó szelfi Jessica Simpson smink nélkül énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ébredés után, smink nélkül szelfizett Jessica Simpson, aki a fotót rajongóival is megosztotta közösségi oldalán.

Pár napja írtunk arról, hogy Jessica Simpson mennyire boldog férjével. Kissé ki is kerekedett, rajongói épp azt találgatják, nem vár-e újra kisbabát. A szép énekesnő most az ágyból szelfizett, ébredés után, smink nélkül mutatta meg arcát követőinek. Rengetegen megdicsérték bátor tettéért és persze akadtak rosszindulatú kommentek is, miszerint arca a botoxtól természetellenesen néz ki, mások megvédték és kijelentették, hogy így is csodaszép.

Good Morning

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés,

Megszavazták a Life.hu olvasói: Sebestyén Balázs párja a legcsinosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-megszavaztak-a-life-hu-olvasoi-sebestyen-balazs-parja-a-legcsinosabb.htmlA Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük melyik sztár barátnője a legszebb. Íme, az eredmény. TV + SztárokOrigoKínos jelenet A Tanár című sorozatban: Nagy Ervint leteperte egy diákjahttp://www.life.hu/sztarok/20180504-kinos-jelenet-a-tanar-cimu-sorozatban-nagy-ervint-leteperte-egy-diakja.htmlKellemetlen helyzetbe került Nagy Ervin: egy fiatal lány leteperte őt, ráadásul rengetegen látták a történteket. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoZimány Linda fürdőruhában mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-zimany-linda-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlZimány Lindának nem kell aggódnia a bikiniszezon miatt, az ő teste ugyanis kifogástalan. Meg is mutatta fürdőruhában az alakját, nagyon szexi! TV + SztárokOrigoA rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-a-rendorseg-elutasitotta-berki-krisztian-beadvanyat-bauko-eva-ellen-zaklatas.htmlA rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellen. A celeb zaklatással vádolta egykori kolléganőjét. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián égő történetet osztott meg elhunyt édesapjáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-zambo-krisztian-ego-tortenetet-osztott-meg-elhunyt-edesapjarol-video.htmlZámbó Krisztián a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban osztott meg egy-két történetet édesapjáról, de átesett a ló túloldalára: kínos sztorit mesélt a Királyról. TV + SztárokOrigoDukai Regina elárulta, hogy szépnek tartja-e magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-dukai-regina-elarulta-hogy-szepnek-tartja-e-magat-video.htmlDukai Regina idén is tanácsadóként támogatja a Miss Balaton versenyzőit, a social média világába kalauzolja a lányokat. A verseny mellett arról is beszélt, hogy milyen lányoknak és miért érdemes elindulni a megmérettetésen, így került szóba a saját karrierje is. Kiderült, hogy fiatalon nem tartotta magát szépnek, a Life.hu riportere, Domszky László pedig kifaggatta a modellt arról, hogy most hogyan látja magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.