Utcára kerülhet Bubik István eltitkolt családja, Szentandrássy Hédi és lánya, Kincső

Forrás: Babits Mihály Kamaratársulat -
utca család Bubik István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, amíg élt, halál után azonban csak egy darabig tudott boldogulni Szentandrássy Hédi és lánya. Mostanra pedig nagyon rossz helyzetbe kerültek: hajléktalanná is válhatnak.

Amíg élt, Bubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, ám halála után a szerelme és kislánya nagyon rossz helyzetbe kerültek. Eddig úgy-ahogy tudtak boldogulni, ám most úgy tűnik, hogy az utcára kerülnek.

Támogatott minket, ahogy csak tudott, és amikor 2004-ben abban a szörnyű autóbalesetben meghalt, összetört bennem minden.

Bubik István Forrás: Babits Mihály Kamaratársulat

Nemcsak lelkileg kerültem a padlóra, a lányommal a kis alagsori lakásban maradtunk, és anyagilag is nehéz helyzetbe kerültünk. Eddig élhettünk a kis lakásunkban az új tulajdonos segítségével, de most már mennünk kell.

Jövő szombatig ki kell költöznünk a lakásból, és bár nem akarok panaszkodni, semmi segítségünk nincs,

LokálnakNapközben zöldséget pucolok, de nincs ezzel semmi gond. Örülök, hogy van munkám, és érettségi után szeretnék majd kozmetikus lenni. Jó lenne, ha itt lenne velünk apu, de a szívemben örökké él. Volt neki egy gyönyörű fehér lova, még mindig emlékszem, ahogy hároméves koromban lovagolunk..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.