Bubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, amíg élt, halál után azonban csak egy darabig tudott boldogulni Szentandrássy Hédi és lánya. Mostanra pedig nagyon rossz helyzetbe kerültek: hajléktalanná is válhatnak.

Amíg élt, Bubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, ám halála után a szerelme és kislánya nagyon rossz helyzetbe kerültek. Eddig úgy-ahogy tudtak boldogulni, ám most úgy tűnik, hogy az utcára kerülnek.

"Nagyon kilátástalan most a helyzetünk. Istvánnal nagyon szenvedélyes volt a szerelmünk, és imádta a kislányunkat. Támogatott minket, ahogy csak tudott, és amikor 2004-ben abban a szörnyű autóbalesetben meghalt, összetört bennem minden.

Bubik IstvánForrás: Babits Mihály Kamaratársulat

Nemcsak lelkileg kerültem a padlóra, a lányommal a kis alagsori lakásban maradtunk, és anyagilag is nehéz helyzetbe kerültünk. Eddig élhettünk a kis lakásunkban az új tulajdonos segítségével, de most már mennünk kell.

Jövő szombatig ki kell költöznünk a lakásból, és bár nem akarok panaszkodni, semmi segítségünk nincs, és egyelőre még nem tudom, merre tovább. Munkásszállóra nem akarok menni a lányommal" - panaszolta a Lokálnak Hédi, aki annak örülne, ha találnának egy otthont maguknak, erre havonta 60 ezer forintjuk jutna. Nem a legjobb az egészségem, sajnos az ízületeim kivannak. Elmentem takarítani, de sokszor sírtam, annyira fájt mindenem. Nem tudtam tovább folytatni, de a képzőművészetből sem lehet igazán megélni. A lányom, Kincső viszont tanul és dolgozik. Zöldséget pucol, és szeretne leérettségizni. Mi nem akarunk sokat, csak nyugalmat magunk körül. Hiszek a szeretetben, és imádkozom a Teremtőhöz" - tette hozzá. Lánya, Kincső pedig próbál nem aggódni, inkább a jövőre koncentrál. "Napközben zöldséget pucolok, de nincs ezzel semmi gond. Örülök, hogy van munkám, és érettségi után szeretnék majd kozmetikus lenni. Jó lenne, ha itt lenne velünk apu, de a szívemben örökké él. Volt neki egy gyönyörű fehér lova, még mindig emlékszem, ahogy hároméves koromban lovagolunk..." - mondta.