Nem érzi biztonságban magát többé Lagzi Lajcsi a hatalmas boldogasszonypusztai birtokon, ezért úgy döntött, hogy elköltöznek. A család egyelőre nem támogatja a döntését, de ő nem tágít: Soroksárra térne vissza, ahol boldog gyermekkorát töltötte.

Egykor imádta Lagzi Lajcsi hatalmas boldogasszonypusztai birtokát, de ez mára megváltozott. Rengeteg kellemetlen élmény köti a házhoz, hiszen itt törtek családjukra a kommandósok. Ezért döntött úgy Lajcsi, hogy ideje költözni, és egyébként is túl nagy már ez a ház nekik, mivel a gyermekeik kierpültek, fősikolára mennek. A zenész már azt is tudja, hol szeretne lakni: Soroksáron. A legszebb éveit töltötte itt gyermekként, nagyon sok kedves emlék köti a településhez. 

Lagzi Lajcsi költözneForrás:RTL Klub

"A templom kápolnájában vannak eltemetve a szüleim és a nagyszüleim is. Nemritkán, amikor nehéz helyzet elé állít a sors, elmegyek a kápolnába és velük beszélem meg a gondjaimat. Amikor kiengedtek a rácsok mögül, oda vezetett az első utam. Egy igazi sváb verandás házat szeretnék, éppen olyat, amilyenben felnőttem. A családom egyelőre nem igazán támogatja a szándékomat, de nem baj, hiszen mi ott vagyunk otthon, ahol együtt lehetünk. Legyen az Soroksár, Dél-Amerika vagy éppen valamelyik arab ország" - mondta a Lokálnak Lajcsi, aki már talált is egy alkalmas ingatlant. "Egy felújított és kibővített, sváb stílusú házról van szó, egyelőre ennél többet nem szeretnék elárulni róla, hiszen tárgyalásban vagyunk a tulajdonossal" - tette hozzá a zenész.