Nagyon izgalmas és látványos volt az idei Met-gála, bár sokan figyelmen kívül hagyták az este tematikáját, így nem is hagytak mély nyomot a szemlélőben. Nézzük meg közelebbről azokat, akik viszont komolyan vették a divat és a vallás témáját, és nagyon különlegesre sikerült a belépőjük.

A legjobb sminkek:

  • Lily Collins

Tökéletes alapozásávaé és a színek harmóniájával kiragyogott a vörös szőnyegen. Szép, hideg barna, füstös szemfestését harmonizáló strasszokkal és könnycsepp arcfestéssel, fényes padlizsán rúzzsal kombinálta. Zseniálisan nézett ki! A kiegészítői csak fokozták izgalmas szettjét.

Lily CollinsForrás: Getty Images
  • Kate Bosworth

Mint egy ikon! Káprázatosan ártatlan hatást keltett. Szemet gyönyörködtető, tökéletes alapozás és pirosítás, szépen rajzolt szemöldök, ami harmonizált a hajszínével. Ártatlan, naiv szemfestés és az arcpirosítóval harmonikus ajakrúzs, hmmm... mesésen nézett ki.

Kate BosworthForrás: Getty Images
  • Rihanna

Pápaként vonult. Tökéletes ruhaválasztásával és hozzá passzoló fenséges sminkjével kiragyogott a tömegből. Tekintélyét növelte a szemfestése, amit csak fent alkalmazott, így misztikus kisugárzása volt, amit csak fokozott a lágy ombre ajakfestés. Így kell ezt csinálni.

RihannaForrás: Getty Images

A legrosszabb sminkek:  

  • JLo

Ezúttal bizony picit túltolta! Pazar ruhakölteményében mesterien elmozogta ezt a kis túlkapást, ám ha jobban szemügyre vesszük, látszik, hogy a szem alatti területet nagyon kivilágosította, amit a markáns csontosítással próbált ellensúlyozni. A túlzásba esés ráadásul itt még nem ér véget, az izgalmas szemfestését a túlméretezett vendégpilla tette tönkre, ami már-már a szemöldökét cirógatta. Az már csak hab a tortán, hogy ajakfestése felemásra sikerült.

Jennifer LopezForrás: Getty Images
  • Cara Delevingne

A gonosz hókuszpók. Bőrhibáit nem sikerült álcáznia a fejdíszével. Ha egy jobban fedő alapozót használt volna púderrel kombinálva, talán szebb lett volna a végeredmény. Az arany szemöldökfestés kiragyogott ugyan, de semmihez nem passzolt.

Cara DelevingneForrás: Getty Images
  • Selena Gomez

Az énekesnő kissé benézte. Habos-babos rucija is eltévedt, akár csak a túl fényes sminkje. A fényesen hagyott alapozással még jobban kerekítette az arcát, a túlrajzolt, csúnyán kivitelezett szemöldöke sem volt előnyös számára. A szemhéjára pedig mintha csak úgy fel lett volna dobva az a csillám, olyan fesztiválosan. A bőrszínével megegyező ajakrúzzsal szinte el is tüntette az ajkát, talán egy élénkebb rúzs feldobta volna a megjelenését. Talán...

Selena GomezForrás: Getty Images