Istenes Bence közel másfél hónapig a Fülöp-szigeteken forgatja a Survivor legújabb évadát, és most elárulta, hogyan érzi magát odakint.

Istenes Bence immár tapasztalattal a háta mögött utazott el a Fülöp-szigetekre, hiszen tavaly már leforgatott egy évadot a Survivorből. A műsorvezetőnek ezúttal 50 napig kell nélkülöznie szerelmét, Csobot Adélt és kisfiát, Nátánt. A BEST magazinnak most elárulta, a legnagyobb nehézséget számára az éghajlat okozza.

A legnagyobb ellenség nem csak a nap, hanem a páratartalom is. Ahogy kilépsz a bungalóból, ömlik rólad a víz, mintha szaunában lennél" – árulta el.

Természetesen honvágya van, de kedvesével szinte mindennap tartják a kapcsolat, így könnyebb elviselniük a nagy távolságot.

Természetesen hiányzik nekünk Bence, de naponta videótelefonozunk. Nehéz a hatórás időeltolódás miatt időpontot egyezetni, mert valamelyikünk éppen mindig aludna. Ilyekor persze Nátán is beszél, integet, dobálja a puszikat az apukájának. Hiszem, hogy ettől csak erősebbek leszünk, hogy mi leszünk a legerősebbek, egy szétszakíthatatlan kötelékkel!" – nyilatkozta Csobot Adél a lapnak.