Harry herceg esküvője: Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer gyönyörű volt

Meghan Markle unokahúg Harry herceg esküvője Diana hercegnő Kitty Spencer Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A menyasszonynál, Meghan Markle-nél természetesen nem volt szebb a szombati királyi esküvőn, és a meghívottak is kitettek magukért. Volt azonban egy fiatal hölgy, aki tökéletes eleganciájával és különleges ruhájával kitűnt a többiek közül. Ő pedig nem más, mint Harry unokatestvére, Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer. 

A 27 éves Kitty Diana hercegnő testvérének, Charles Spencernek a legidősebb lánya. Londonban született, de családjával 1995-ben Dél-Afrikába költöztek. Kitty szülei válása után itt maradt édesanyjával, itt nőtt fel. Kitty marketinget tanult, de modellkedett is, a leghíresebb márkák kifutóin szerepelt.

Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer a legszebb volt a meghívottak között Forrás: AFP/Ian West

A nemzetközi sajtó is hangos a csodaszép Kitty Spencertől és elképesztő ruhájától, amit Harry herceg esküvőjén viselt. A különleges, virágos darab egy Dolce & Gabbana, és kivétel nélkül mindenkit lenyűgözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.