Harry herceg esküvője: Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer gyönyörű volt

Meghan Markle unokahúg Harry herceg esküvője Diana hercegnő Kitty Spencer Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A menyasszonynál, Meghan Markle-nél természetesen nem volt szebb a szombati királyi esküvőn, és a meghívottak is kitettek magukért. Volt azonban egy fiatal hölgy, aki tökéletes eleganciájával és különleges ruhájával kitűnt a többiek közül. Ő pedig nem más, mint Harry unokatestvére, Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer. 

A 27 éves Kitty Diana hercegnő testvérének, Charles Spencernek a legidősebb lánya. Londonban született, de családjával 1995-ben Dél-Afrikába költöztek. Kitty szülei válása után itt maradt édesanyjával, itt nőtt fel. Kitty marketinget tanult, de modellkedett is, a leghíresebb márkák kifutóin szerepelt.

Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer a legszebb volt a meghívottak között Forrás: AFP/Ian West

A nemzetközi sajtó is hangos a csodaszép Kitty Spencertől és elképesztő ruhájától, amit Harry herceg esküvőjén viselt. A különleges, virágos darab egy Dolce & Gabbana, és kivétel nélkül mindenkit lenyűgözött.

A Nagy Duett: Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20180521-a-nagy-duett-erdelyi-timea-es-gonczi-gabor-bucsuzott.htmlEgyre kevesebben vannak A Nagy Duett versenyzői, a jövő héten már az elődöntőre készülhetnek azok a szereplők, akik eddig sikeresen vették az akadályokat.TV + SztárokOrigoA jövő héten is folytatódik a változékony időhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-a-jovo-heten-is-folytatodik-a-valtozekony-ido-idojaras.htmlA jövő héten is folytatódik a változékony idő: a napsütés mellett többször várható zápor, zivatar. Ezzel együtt kissé melegszik a levegő, többfelé 25 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. TV + SztárokOrigoÍgy értékelte a brit sajtó Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-igy-ertekelte-a-brit-sajto-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojet-majus-19.htmlA brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki - mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában. TV + Sztárok--Dúsgazdag műkereskedő szerelmével, Vladimir Restoin Roitfelddel fotózták Mihalik Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-dusgazdag-mukereskedo-szerelmevel-vladimir-restoin-roitfelddel-fotoztak-mihalik-enikot.htmlMihalik Enikő ritán enged betekintést a magánéletébe, ám most kivételt tett, és közös fotót posztolt kedvesével, Vladimir Restoin Roitfeld műkereskedővel. TV + SztárokOrigoMegnősül Hugh Grant, Anna Ebersteint veszi majd feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-megnosul-hugh-grant-anna-ebersteint-veszi-majd-felesegul.htmlA The Sun úgy tudja, hogy az 57 éves Hugh Grant a hónap végén veszi feleségül Anna Ebersteint, akivel hat éve alkotnak egy párt és három közös gyereket nevelnek.TV + Sztárok--Megtalálták az eltűnt valóságshow-sztár, Joe Tilley holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-megtalaltak-az-eltunt-valosagshowsztar-joe-tilley-holttestet.htmlKolumbiában került elő Joe Tilley holtteste.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.