Milliókat költ ruhákra Rúzsa Magdi

Forrás: Falus Kriszta -
Rúzsa Magdi fashion week kiegészítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi nem sajnálja ruhákra és kiegészítőkre a pénzt, fellépésein és a magánéletben is a legmenőbb márkák szettjeibe bújik.

Rengeteget változott az elmúlt évek alatt Rúzsa Magdi. A Megasztárban még visszafogott stílusával vált ismertté, mára viszont igazi divatdiktátor lett belőle. A színpadon nem csak hangjával, hanem külsejével is rendre elkápráztatja a közönséget és a való életben is divatos szetteket hord – legalábbis ez derül ki a közösségi oldalára feltöltött fotóiból.

Egy ismert stylist a Borsnak elárulta, Rúzsa Magdi egy igazi divatőrült, és nem csak tehetségével, hanem öltözködési stílusával is kitűnik kollégái közül.

Egyedi stílusához nagyban hozzájárul, hogy bátran viseli a hazai tervezők legújabb alkotásait és egészíti ki azt a külföldi divatházak egyes darabjaival. Mára igazán kiforrott stílusjegyei vannak. Homokóra alkatát kihangsúlyozva, a kifejezetten nőies, testalkatot követő ruhákat részesíti előnyben, a színpadon és a videoklipekben pedig ezt ötvözi vagány, feltűnőbb darabokkal és kiegészítőkkel, amik jelentős része szintén hazai tervező munkája. Szerencsére egyre több művész fedezi fel, hogy a hazai tervezői darabok remekül mutatnak a világmárkák mellett, előnyük az, hogy kis szériában, akár személyre szabva készítik azokat, így igazán egyedi megjelenést kölcsönöznek."

Forbes Legyél Jobb Nap- on jártam. #forbeslegyeljobbnap #forbeshungary #myday #instaphoto @markarostaphoto #instadaily @forbeshungary

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

A lap azt írja, az énekesnő gyakran visel Louis Vuitton kiegészítőket, és feltűnt már a vörös szőnyegen Yves Saint-Laurent-estélyiben is – utóbbi ára 1-1,5 millió forint között mozog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.