Rúzsa Magdi nem sajnálja ruhákra és kiegészítőkre a pénzt, fellépésein és a magánéletben is a legmenőbb márkák szettjeibe bújik.

Rengeteget változott az elmúlt évek alatt Rúzsa Magdi. A Megasztárban még visszafogott stílusával vált ismertté, mára viszont igazi divatdiktátor lett belőle. A színpadon nem csak hangjával, hanem külsejével is rendre elkápráztatja a közönséget és a való életben is divatos szetteket hord – legalábbis ez derül ki a közösségi oldalára feltöltött fotóiból.

Egy ismert stylist a Borsnak elárulta, Rúzsa Magdi egy igazi divatőrült, és nem csak tehetségével, hanem öltözködési stílusával is kitűnik kollégái közül.

Egyedi stílusához nagyban hozzájárul, hogy bátran viseli a hazai tervezők legújabb alkotásait és egészíti ki azt a külföldi divatházak egyes darabjaival. Mára igazán kiforrott stílusjegyei vannak. Homokóra alkatát kihangsúlyozva, a kifejezetten nőies, testalkatot követő ruhákat részesíti előnyben, a színpadon és a videoklipekben pedig ezt ötvözi vagány, feltűnőbb darabokkal és kiegészítőkkel, amik jelentős része szintén hazai tervező munkája. Szerencsére egyre több művész fedezi fel, hogy a hazai tervezői darabok remekül mutatnak a világmárkák mellett, előnyük az, hogy kis szériában, akár személyre szabva készítik azokat, így igazán egyedi megjelenést kölcsönöznek."

Forbes Legyél Jobb Nap- on jártam. #forbeslegyeljobbnap #forbeshungary #myday #instaphoto @markarostaphoto #instadaily @forbeshungary

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

A lap azt írja, az énekesnő gyakran visel Louis Vuitton kiegészítőket, és feltűnt már a vörös szőnyegen Yves Saint-Laurent-estélyiben is – utóbbi ára 1-1,5 millió forint között mozog.