Tabáni István az apás szülésről mesélt

baba szülés apás szülés Tabáni István gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tabáni István a kamerák előtt vallott arról, milyen érzés volt először karjaiban tartani gyermekét.

Május utolsó napjaiban látta meg a napvilágot Tabáni István első gyermeke. Az énekes most a TV2 műsorában mesélt arról, hogyan zajlott a szülés és milyen érzés volt először a karjaiban tartani kisfiát, Nátánielt.

Apás szülés volt. Voltak azért félelmeim... Hogy hogy fogom azt viselni, ha megszületik Nátániel... De bántam volna, ha nem megyek be, óriási élmény volt, amit így kaptam. Leírhatatlan, egy csoda volt, ahogy megszületett és láttam, ahogy kijön. Aztán megkaptam, vittem magammal, nézegettem és szinte el sem akartam hinni..." – mondta meghatottan a sztárapuka.

Jenson Button eljegyezte modell barátnőjét, Brittny Wardothttp://www.life.hu/sztarok/20180613-jenson-button-eljegyezte-modell-baratnojet-brittny-wardot.htmlA 38 éves Jenson Button másodszor is megnősül: elveszi a volt Playboy-modellt, Brittny Wardot. TV + Sztárok--Merész dekoltázzsal pózolt Pataki Zita: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-meresz-dekoltazzsal-pozolt-pataki-zita-foto.htmlPataki Zita szokatlan fotót posztolt: merész dekoltázzsal örökítették meg. TV + SztárokOrigoFegyveres támadó lepte meg a Viszkist egy ékszerboltbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-fegyveres-tamado-lepte-meg-a-viszkist-egy-ekszerboltban.htmlEgy Andrássy úti ékszerüzletben lepte meg két fegyveres támadó a Ambrus Attilát. Az akciót egy reklámfilm miatt szervezték meg. TV + Sztárok--Hónapokra eltűnik a nyilvánosság elől Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-honapokra-eltunik-a-nyilvanossag-elol-katalin-hercegne-lajos-herceg.htmlValószínűleg nem vállal őszig hivatalos feladatokat és nyilvános megjelenéseket Katalin hercegné, aki szeretne újszülött gyermekével, Lajossal foglalkozni. TV + Sztárok--Görög Zita és párja lassan haladtak kapcsolatuk elejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-gorog-zita-es-parja-lassan-haladtak-kapcsolatuk-elejen.htmlElső közös gyermekét várja Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt. A modell most arról mesélt, hogyan ismerkedett meg párjával, és hogyan illeszekdett be a férfi a családjába. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriella hamarosan az ATV-n fog műsort vezetnihttp://www.life.hu/sztarok/20180613-jakupcsek-gabriella-hamarosan-az-atvn-fog-musort-vezetni.htmlJakupcsek Gabriellát 2015 óta nem láthatjuk képernyőn, de úgy tűnik, ez már nem sokáig lesz így. A műsorvezető megegyezett az ATV-vel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.