Sokan haszontalannak, egyszerű porfogóknak tartják őket, de mi, akik imádjuk a lakásdekorálást, nem tudunk meglenni nélkülük. A dísztárgyak, melyek lényegében funkció nélkül tengődnek az áruházak polcain, otthonunkban új életre kelnek.

Válassz a lakásod stílusához méltót, és ne feledkezz meg a megfelelő elhelyezésről sem. Nem jó, ha sokféle apróság van mindenfelé szétszórva. Te sem akarsz ugye kényszeres gyűjtögetőnek tűnni? Egy dohányzóasztal, egy polc remek helyet kínál a szép és igényes dekorációknak. Ne félj a meghökkentőktől se, egy letisztult otthonban kifejezetten jól mutat egy-egy különleges darab.

Ne hagyd a falakat se az átlagos fotók és képek világában tengődni, nem kell feltétlenül, hogy értelme legyen annak, amit felteszel rájuk, elég, ha jól mutatnak. Ez lehet akár egy míves képkeret is, belevaló nélkül.

1. Lámpások Mömax 1590 Ft, 2. Felfüggeszthető dekoráció vivre.hu 1280 Ft, 3. Üzenőtábla Jysk 2990 Ft, 4. Visszafelé pergő homokóra ajandekuzlet.hu 2590 Ft, 5. Tükrös elefánt medinashop.hu 73 690 Ft, 6. Mécsestartó kalitka Praktiker 1299 Ft, 7. Szervírozótál IKEA 4990 Ft, 8. Alma dekor KIKA 2799 FtForrás: Life.hu

A Te otthonod, a Te stílusod, ne engedj csak a trendek csábításának. Jó utat mutathatnak, felhívhatják a figyelmedet valamire, ami még csak eszedben sem jutott, de tudod, a trendek jönnek-mennek. Ha nem vagy elég biztos abban, hogy akár évekig is szívesen nézegetnél egy-egy dekorációs elemet, akkor ne vedd meg!

A csecsebecsék inkább a női otthonokra jellemzőek, ez azonban nem jelenti azt, hogy a férfiak esetén ciki lenne egy-két totálisan felesleges tárgy elhelyezése.