Csapj le ezekre a szuper lakásdekorációkra – Hidd el, szerelem lesz első látásra!

lakásdekoráció dísztárgy otthon lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan haszontalannak, egyszerű porfogóknak tartják őket, de mi, akik imádjuk a lakásdekorálást, nem tudunk meglenni nélkülük. A dísztárgyak, melyek lényegében funkció nélkül tengődnek az áruházak polcain, otthonunkban új életre kelnek.

Válassz a lakásod stílusához méltót, és ne feledkezz meg a megfelelő elhelyezésről sem. Nem jó, ha sokféle apróság van mindenfelé szétszórva. Te sem akarsz ugye kényszeres gyűjtögetőnek tűnni? Egy dohányzóasztal, egy polc remek helyet kínál a szép és igényes dekorációknak. Ne félj a meghökkentőktől se, egy letisztult otthonban kifejezetten jól mutat egy-egy különleges darab.

Ne hagyd a falakat se az átlagos fotók és képek világában tengődni, nem kell feltétlenül, hogy értelme legyen annak, amit felteszel rájuk, elég, ha jól mutatnak. Ez lehet akár egy míves képkeret is, belevaló nélkül.

1. Lámpások Mömax 1590 Ft, 2. Felfüggeszthető dekoráció vivre.hu 1280 Ft, 3. Üzenőtábla Jysk 2990 Ft, 4. Visszafelé pergő homokóra ajandekuzlet.hu 2590 Ft, 5. Tükrös elefánt medinashop.hu 73 690 Ft, 6. Mécsestartó kalitka Praktiker 1299 Ft, 7. Szervírozótál IKEA 4990 Ft, 8. Alma dekor KIKA 2799 Ft Forrás: Life.hu

A Te otthonod, a Te stílusod, ne engedj csak a trendek csábításának. Jó utat mutathatnak, felhívhatják a figyelmedet valamire, ami még csak eszedben sem jutott, de tudod, a trendek jönnek-mennek. Ha nem vagy elég biztos abban, hogy akár évekig is szívesen nézegetnél egy-egy dekorációs elemet, akkor ne vedd meg!

A csecsebecsék inkább a női otthonokra jellemzőek, ez azonban nem jelenti azt, hogy a férfiak esetén ciki lenne egy-két totálisan felesleges tárgy elhelyezése.

Temetőre épült az újpesti lakótelep – Szellemek akarták elüldözni a lakókat (18+)http://www.life.hu/otthon/20180620-temetore-epult-az-ujpesti-lakotelep-szellemek-paranormalis-jelensegek-18.htmlA Pozsonyi utcai lakótelep, másnéven újpesti lakótelep helyén korábban nem csak házak, de egy temető is állt. Több mint negyven éve adták át a tízemeletes betontömböket, de egyesek a mai napig paranormális jelenségeket tapasztalnak a környéken és a lakásokban egyaránt. OtthonOrigoLakásdekoráció - Falra hányt borsó helyett 5 szuper DIY-s ötlethttp://www.life.hu/otthon/20180619-lakasdekoracios-diy-s-tippek-keszits-a-falra-sajat-magad-diszeket.htmlA lakás dekorálásához nem kell se sok pénz, se sok idő, se ügyes kéz. Ezekkel a szuper egyszerű és gyors DIY-s ötletekkel Te is könnyedén feldobhatod az otthonodat azokkal az öltetekkel, amiket a Society19 oldalon találtunk. OtthonOrigoÍróasztalok 15000 forint alatt; avagy készülj az iskolára pénztárcabarát üzemmódbanhttp://www.life.hu/otthon/20180613-iroasztalok-15000-forint-alatt-penztarcabarat-iskolakezdes.htmlAz iskola bár csak most ér véget, már kezdhetünk is a szeptemberi kezdésre készülni. A tanulás egyik szinte elengedhetetlen kelléke az íróasztal, mely ára azonban akár horrorisztikus is lehet. Mi most összegyűjtöttünk pár igazán remek, de a kínálat szempontjából olcsó darabot. OtthonOrigoPanelek korszerűsítése - Így növelheted lakásod értékét!http://www.life.hu/otthon/20180527-panelek-korszerusitese-noveld-lakasod-erteket-felujitas.htmlA paneleket hajlamosak vagyunk elfogadni olyannak, amilyennek 50 évvel ezelőtt megépítették őket. Jó tudni azonban, hogy a mai napig nagyon sokan keresik ezeket a típusú lakásokat, de nem csupán eladási célzattal jöhetnek jól a következő korszerűsítési, felújítási tippek. Legyen élhetőbb és értékállóbb otthonod! OtthonOrigoÍgy dobd fel az erkélyedet! – Szuper ötletek a balkon hangulatának kialakításárahttp://www.life.hu/otthon/20180519-igy-dobd-fel-az-erkelyt-szuper-otletek.htmlVirágládák muskátlikkal, egy kisasztal, esetleg nem is egy, hanem egyből két szék és pár növény. Valóban csak ennyiből állhat egy erkély? Számolj le az unalommal! Az erkélyek, a lakások teraszai. Vannak nagyobbak és egészen aprók is, ám mi mindre hoztunk remek ötleteket, melyekkel felpezsdítheted és kihasználhatóbbá teheted őket. OtthonOrigoÍgy alakíts ki veteményeskertet 1 négyzetméteren!http://www.life.hu/otthon/20180515-igy-alakits-ki-vetemenyeskertet-konyhakertet-1-negyzetmeteren.htmlNincs is üdítőbb, mint a saját magad termesztette zöldséget enni, abból készíteni valami finomságot. Ehhez azonban nem kell az egész kertedet beáldoznod, elegendő lehet akár egy 1x1 méteres terület is. Segítünk, hogy a lehető legszuperebb konyhakert birtokosa lehess. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.