A nyár a szabadság, az örömteli felszabadulás, a gondtalanság időszaka. Egy fesztiválon ez még inkább érvényes. Most megmutatjuk, melyek azok a magyar tervezős ruhák és kiegészítők, amelyek tökéletesen passzolnak ehhez az életérzéshez. 

  • DVA fürdőruhák

Kaptay Annamária és Csáki Klaudia 2014-ben alapították a márkát, ami hamar be is robbant a vagány, vibráló gymbagekkel. A lányok már nemcsak táskákat, hanem például fürdőruhákat is terveznek. A korábbi lángosos kollekciót is imádtuk, idén pedig feliratos darabokkal bővült a márka kínálata. Érdemes a legújabb kapszulakollekciót is meglesni, amiben táskák és fürdőruhák is helyet kaptak, Weiler Péter grafikái mindkettőhöz nagyon jól passzolnak.

Forrás: DVA
  • Karmacsi táskák

Karmacsi Zsófi bohém stílusú táskái hamar levettek minket a lábunkról. Többféle fazon: hátizsákok, bucket bagek, és kisebb méretű táskák is megtalálhatóak a kínálatban, így biztosan megtalálod majd a számodra legpraktikusabbat. A hobbiból indult vállalkozás minden egyes darabja az életörömöt, az életigenlést sugározza. Add át magad te is ennek a könnyedségnek.  

Forrás: Karmacsi
  • Sarolt Jewelry ékszerek

Végh Sarolta elképesztően egyedit alkotott, amikor kitalálta a tetovált ékszereket. Kárpáthegyi István grafikussal készült Tattoo kollekció azóta is a szívünk csücske, annyira jellegzetesek és egyedülállóak ezek az ékszerek, hogy még egy fesztiválon is kitűnnek a tomboló tömegben.

Forrás: Sarolt Jewelry
  • Ykonszept farmerkabátok

Már nagyon benne volt a levegőben, hogy a divatblogger, Meyer Eszter-Virág kitalál valami igazán izgalmas projektet. 2018 tavaszán ez be is következett, elindult az Ykonszept márka, aminek keretein belül farmerkabátok kaptak vagány redesignt: festett mintákat, idézeteket, Závada Peti sorokat. Azt sem árt tudni, hogy a márka gyerekvonala is elindult, csekkoljátok. 

Forrás: Ykonszept
  • Viola Szandra verstetkók

Az irodalom soha nem megy ki a divatból - ezt hirdetik a Viola Szandra által megálmodott verstetkók. József Attila, Kosztolányi, Radnóti, Kölcsey sorai mellett többek között Lackfi János és Likó Marcell versrészletei is megtalálhatóak a kínálatban. A hagyományos értékek egy újfajta megközelítését adják ezek az irodalmi tetkók, amelyek a fiatalokhoz is közelebb hozhatják a költészetet. Szerintünk szuper kezdeményezés. 

Forrás: Viola Szandra