Van 8,5 millió euród, amivel épp nem tudsz mit kezdeni? Ne aggódj, mi segítünk elkölteni. Épp eladó ugyanis a divatguru, Karl Lagerfeld egykori villája, méghozzá Európában.

Nem kellene messze utaznod, hogy a saját villádban élvezd a luxust. Németországban található ugyanis az a hatalmas ház, melyben a divattervező 1991 és 1998 között élt. Lagerfeld egykori élettársa, Jacques de Bascher tiszteletére nevezte el „Villa Jako"-nak, aki 1989-ben hunyt el, így ő sosem élhetett ebben a csodás, Hamburg exkluzív, Blankenese negyedében található házban.

A "Villa Jako" Hamburg exkluzív, Blankenese negyedében találhatóForrás: engelvoelkers.com

A három hálószobás épület eredetileg Villa Schüler néven épült az 1920-as években, Herrmann Witte számára. Építészetében jelen van a római villákra jellemző magas homlokzat és az oszlopfős bejárat.

Az 1200 négyzetméteres, dombtetőre épült villában három hálószoba – mind saját fürdővel – és csak egy nappali található, de az gyakorlatilag lefedi az egész földszintet. A hatalmas üvegajtókat ki sem kell nyitni ahhoz, hogy gyönyörködhessünk a teraszban, a kertben vagy épp az Elba folyóban.

A villa jelenlegi tulajdonosa állítja, a berendezés még ma is Lagerfeldet idézi, bár köztudott, hogy sok mindent változtatott rajta az évek alatt.

Kattints a képre, és nézd meg a villa képeit:

Forrás: engelvoelkers.com