Megdöbbentő, hogyan néz ki ma az egykori kokainkirály, Pablo Escobar luxusvillája. A 20 hektáros területet, amelyen hatalmas partykat rendeztek, ma már a természet elkezdte visszahódítani, ám a vállalkozó szellemű turisták akár paintballozhatnak is. 

Luxus, pénz, kokain, fegyverek, nők: erre számíthatott az, aki belépett Pablo Escobar kokainkirály villájába, amikor ő még élt. A véreskezű drogkereskedő elképesztő luxusban élt 20 hektáros telkén, a hatalmas medence, a vendégház és a villa még ma is állnak, ám már egyáltalán nem tündökölnek korábbi fényükben. 

A bár még ma is működik, de csak azért, hogy a paintballozni érkezők tudjanak hol falatozni. A birtokon hatalmas gödröket ástak a kincskereső turisták, sőt, a falakon is lyukakat ütöttek a zsákmány reményében. Pablo Escobar ugyanis duplafalúra építtette a házat azért, hogy a kokaint és a pénzt is odarejtsék. A kokainkirályt egyébként 1993-ban lőtték le Medellínben, ebben a villában. Háza azóta elhagyatott. A The Star cikke szerint ma a paintballozók járnak ide, hogy 16 000 forintnak megfelelő összegért lövöldözhessenek a sokat látott falak között.