Foci vb: Özil már a barátnőjével nyaral - Mindenki kiakadt!

Forrás: Instagram/m10_official -
Mesut Özil foci-vb 2018 foci vb 2018 Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Mesut Özilre, a német válogatott játékosára haragszik a fél világ. Pár nappal azután, hogy a világbajnoki címvédő Nationalelf elszenvedte történelme eddigi legnagyobb égését, és a csoportjából sem jutott tovább, a csapat kulcsembere boldogan szelfizett szerelmével.

Mesut Özil körül forrnak az indulatok

"Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. Akkor is mosolyra fakasztasz, amikor a világ a feje tetejére áll körülöttem" - írta szerelmes fotója mellé Özil, akit korábban a német kudarc egyik bűnbakjának kikiáltottak ki.

Amine Gülşe és Mesut Özil Forrás: Instagram/m10_official

Öziléktől többet vártak a vb-n

Nem csoda, hogy a klasszis büszkén feszít szerelme, Amine Gülşe mellett, aki nem mellesleg a Miss Turkey World 2014 címet is magáénak tudhatja. A gond valójában nem is fotóval, sokkal inkább az időzítéssel van...

A németnek ugyanis sikerült éppen akkor kitennie a posztját közösségi oldalára, amikor hétfő délután Németországnak pont Brazíliával kellett volna játszania a legjobb nyolc közé jutásért. Ha ugyanis nem estek volna ki a csoportból, Mexikó helyett ők lettek volna ott a nyolcaddöntőben. Így persze valahol érthető, hogy a nyaralós fotón sokak fennakadtak, akik többet vártak Németországtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.