Ismét Mesut Özilre, a német válogatott játékosára haragszik a fél világ. Pár nappal azután, hogy a világbajnoki címvédő Nationalelf elszenvedte történelme eddigi legnagyobb égését, és a csoportjából sem jutott tovább, a csapat kulcsembere boldogan szelfizett szerelmével.

Mesut Özil körül forrnak az indulatok

"Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. Akkor is mosolyra fakasztasz, amikor a világ a feje tetejére áll körülöttem" - írta szerelmes fotója mellé Özil, akit korábban a német kudarc egyik bűnbakjának kikiáltottak ki.

Amine Gülşe és Mesut ÖzilForrás: Instagram/m10_official

Öziléktől többet vártak a vb-n

Nem csoda, hogy a klasszis büszkén feszít szerelme, Amine Gülşe mellett, aki nem mellesleg a Miss Turkey World 2014 címet is magáénak tudhatja. A gond valójában nem is fotóval, sokkal inkább az időzítéssel van...

A németnek ugyanis sikerült éppen akkor kitennie a posztját közösségi oldalára, amikor hétfő délután Németországnak pont Brazíliával kellett volna játszania a legjobb nyolc közé jutásért. Ha ugyanis nem estek volna ki a csoportból, Mexikó helyett ők lettek volna ott a nyolcaddöntőben. Így persze valahol érthető, hogy a nyaralós fotón sokak fennakadtak, akik többet vártak Németországtól.