Pataky Attila, az Edda frontembere elárulta: kisbabát tervez feleségével

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Edda kisbaba család Pataky Attila énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila a Mokka vendége volt péntek reggel, ahol a többi között meglepetés szülinapjáról mesélt, valamint finoman megjegyezte, hogy a kisbaba tervezésén is gondolkoznak feleségével.

67 éves lett az Edda frontembere, Pataky Attila. Az énekest a műsorvezetők élő adásban faggatták arról, hogyan telt az ünneplés. Pataky elmesélte, hogy felesége egy wellness hétvégével lepte őt meg, ahova sorra érkeztek barátaik is, így egy jó is buli kerekedett ki. A sztár a nagy meglepetés mellett arról is említést tett, hogy bizony

kisbabát is terveznek feleségével.

Pataky Attila Forrás: MTI/Mohai Balázs

Vajon tényleg lesz egy újabb Pataky baba, vagy csak poénkodott Attila, akinek korábbi kapcsolataiból már van két nagyfia.

Apák a filmvásznon – 5 sztár, aki példaértékű alakítást nyújtott apakénthttp://www.life.hu/csalad/20180702-apak-a-filmvasznon-5-sztar-szinesz-aki-peldaerteku-alakitast-nyujtott-apakent.htmlA szülőség nagyon nehéz és igen felelősségteljes feladat, ami a férfiak számára talán egy fokkal komolyabb kihívást jelent. Korábban már írtunk arról, hogy miről is szól az apaság. De nem szabad elfelejteni, hogy jó apának sokféleképpen lehet lenni. Most a filmvilágból hoztunk példákat erre az ezerszínűségre. CsaládOrigoFelbukkant Klapka György eltitkolt unokájahttp://www.life.hu/csalad/20180706-felbukkant-klapka-gyorgy-eltitkolt-unokaja-dani.htmlElőkerült Klapka György eltitkolt unokája: Dani 28 éves és DNS-teszttel is bizonyította, hogy vér szerint is az Aranyember családjához tartozik. Család--Apa lesz Ambrus Attilahttp://www.life.hu/csalad/20180706-apa-lesz-ambrus-attila-viszkis.html50 évesen apa lesz Ambrus Attila. A Viszkis felesége, Réka lombikprogram segítségével esett teherbe. Család--Lizzie Borden, aki szinte bizonyosan megölte szüleit, mégis felmentették (18+)http://www.life.hu/csalad/20180702-egy-megtort-lany-aki-megolte-szuleit-megis-felmentettek-18.htmlAdott egy fiatal nő, akit különös kegyetlenséggel elkövetett kettős gyilkossággal vádoltak. Kövesd végig Lizzie Borden történetét, és döntsd el, hogy szerinted képes lehetett-e a törékeny fiatal nő 30 fejszecsapással végezni édesapjával és mostohaanyjával. CsaládOrigoSebestyén Balázs ma már minden férfinek ajánlja a házasságothttp://www.life.hu/csalad/20180705-sebestyen-balazs-ma-mar-minden-ferfinek-ajanlja-a-hazassagot.htmlKilenc éve, 2009-ben vette el szerelmét, Horváth Viktóriát Sebestyén Balázs. A műsorvezető nem rejti véka alá, hogy egykor viszolygott a házasságtól, ma azonban már minden férfinek ezt ajánlja. A gyereknevelésből is bőven kiveszi a részét. CsaládOrigoHarmincas szinglik és az internetes társkeresők - Interjúhttp://www.life.hu/csalad/20180628-harmincas-szinglik-es-az-internetes-tarskereso-oldalak-interju.htmlTársat találni a harmadik X-en túl nem egyszerű feladat. A lehetőségek a kor előrehaladtával egyre szűkülnek. A kortársak többsége már családot alapított, gyermeket nevel, kapcsolatban él. A biológiai óra könyörtelenül ketyeg. Egy 35 éves nő, nevezzük Csengének, most őszintén vallott a társkeresés buktatóiról és kellemes meglepetéseiről. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.