A szülés már önmagában is igen sok kérdést felvet, rengeteg véleményütközést idéz meg. Amikor azonban egy várandós nő úgy dönt, hogy gyermekét nem kórházban szeretné megszülni, szinte minden esetben számtalan kéretlen aggódással és tanáccsal szembesül. Nos, ha hiszed, ha nem, az otthonszülést is lehet „tetézni": elég hozzá egy kutya, vagyis kettő.

Kristin Waner fotós osztotta meg azokat a képeket saját Facebook-oldalán, melyen egy csodálatos eseményt, egy otthonszülést örökített meg. Ami azonban abszolút különlegessé teszi ezeket, az a minden fotón feltűnő négylábúak. A család kedvencei ugyanis egy pillanatra sem hagyták magára gazdájukat. Ami érdekes, hogy ez a kismamának szinte fel sem tűnt, egészen addig, míg végig nem nézte a képeket.

A kutyusok közül Ryder gyakran észrevétlen vett részt gazdája, Brooke küzdelmében, hiszen érezte, hogy valami fontos történik vele. Ranger azonban a szülést is végigkövette, ott volt a fájásoknál, támogatta gazdiját, még akkor is, amikor ő már a szülőkádban vajúdott. Anélkül ellenőrizte Brooke állapotát, hogy közben megzavarta volna a koncentrációjában. Megadta neki az épp szükséges teret, miközben az egész szobát belengte a szeretete és az odaadása.

Kattints a képre, és nézd meg a valóban szívet melengető fotókat:

Két kutya, akik végigkísértek egy otthonszülést: fotókForrás: kristinannphoto.com