Mádai Vivien lefogyott, férje hiányolja a husis testalkatát

alak fogyás egészség munka Mádai Vivien testalkat evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz összeegyeztetni a munkát és a magánéletet, ez pedig Mádai Vivien alakján is meglátszik. Az utóbbi időben nagyon sokat fogyott, férje pedig hiányolja róla a kis párnácskákat. 

"Egész egyszerűen elfelejtek enni. Mostanában sokan megjegyezték, hogy nagyon sovány vagyok, úgyhogy jobban oda kell figyelnem. Zoli is mondogatja néha, hogy egyek-egyek, mert elfogyok, de közben tudja, és látja, hogy eszem én rendesen – ha van időm" - mondta a BorsnakMádai Vivien, aki elárulta, nem könnyű egyensúlyban tartani a munkát és a magánéletet. Mostanában sokat fogyott, ezt pedig férje is észrevette.

"Csak ő imádta a husisabb alakomat, és kicsit hiányolja. Van, hogy viccesen megjegyzi, hogy más alkattal ismert meg, és hogy milyen jó is volt az, de aztán persze elnevetjük" - mesélte Mádai.

#hellojuly☀️ #ezennelazideinyárbikinisképeisdone✋#deminekugye

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.