A 60 éves Robyn Canner lett a Ms World szépségverseny győztese

életkor szépségverseny ausztrál szépség Robyn Canner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robyn Canner győzött idén a Ms World szépségversenyen, ezzel országa legidősebb szépségkirálnyője lett - írja a Daily Mail.

A Ms World szépségversenyen 22 ország királynői versenyeztek. Több szettben kellett felvonulniuk, és interjúkban is bizonyítaniuk kellett. Robyn vetélytársai fele olyan idősek voltak, mint ő, de mindenkit maga mögé utasított. Az asszony ragyogó mosolya azonban hatalmas tragédiát takar: nyolc évvel ezelőtt meghalt a 22 éves fia, aki rákban szenvedett. Miután elvesztette gyermekét, semminek nem volt már értelme Robyn számára. A versenyzés adott neki újra önbizalmat és erőt, hogy folytatni tudja az életét.


Robyn Syndey-ben él, és masszázsterapeutaként dolgozik. 53 évesen kezdett el szépségverssenyekre járni. Vallja, hogy a kor nem már nem stigma, bármely életkorban lehetünk csodálatosak.









Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.