A rajongók úgy vélik: Beyoncé terhes

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Larry Busacca -
anyaság terhesség család Jay Z koncert Beyoncé várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európában turnézik Beyoncé és Jay Z. A rajongók közül pedig többen úgy vélik, hogy az énekesnő ismét gyermeket vár. 

Az énekesnő, Beyoncé már háromgyermekes édesanya. Most férjével, Jay Z-vel turnéznak Európában. A koncerteken a rajongók azonban kiszúrták, mintha Beyoncénak lenne egy kis pocakja.

Többen közzétették a felvételeket a közösségi oldalakon és már arról pletykálnak, hogy az énekesnő a negyedik gyermekét várhatja. Az egyik rajongó szerint Beyoncé a koncerten többször a hasára is tette a kezét, amiről úgy véli: sokat sejtet - írta a Metdaan.

Biztosat természtesen még nem tudni, Beyoncé és Jay Z még nem jelentettek be semmit.

Wait is she prego again • • • #beyonce #jayz #thecarters #babynumber4 #carters #prego #beyoncepregnant

What’s tha 411 (@whatstha_411) által megosztott bejegyzés,

Összeházasodott Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-osszehazasodott-polyak-lilla-es-gomori-andras-mate-eskuvo.htmlA legnagyobb titokban összeházasodott Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb kedvese, Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoCandice Swanepoel megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-candice-swanepoel-megmutatta-szules-utani-testet.htmlCandice Swanepoel modell egy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, de máris úgy néz ki, mint egy bombázó! TV + Sztárok--Kamilla hercegnének születésnapján szóltak be Diana rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180719-kamilla-hercegnenek-szuletesnapjan-szoltak-be-diana-rajongoi.htmlKamilla hercegné megünnepelte születésnapját, ám Diana rajongói nem felejtenek, Nem hagyták, hogy békében ünnepeljen Károly felesége. TV + Sztárok--Hódi Pamela az interneten szólt be Mazsinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-hodi-pamela-az-interneten-szolt-be-mazsinak-katona-renata.htmlNyilvános adok-kapok zajlik az interneten Hódi Pamela és Berki Krisztián új párja, Katona Renáta között. TV + Sztárok--Törőcsik Mari újra színpadra állna, erősnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-torocsik-mari-ujra-szinpadra-allna-erosnek-erzi-magat.htmlNem utoljára nyilatkozott Törőcsik Mari és a színpadra is vissza szeretne térni. Újra megszólalt állapotáról a színésznő. TV + Sztárok--Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítottak: ezért nem működött a kapcsolatukhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-szakitottak.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolatának ismét vége lett: a színésznek elege lett a várakozásból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.